Lehetséges volna, hogy az idegenek évek óta itt élnek köztünk és megfigyelnek minket?
Ezt a hülyeséget ki ültette el az agyadban? Inkább attól félj, hogy a környezet szennyezés miatt már lassan még zöldséget se ehetsz, nem lesz lassan iható víz. Ha valakik itt lennének, már régen megtehették volna, mert akkor sokkal magasabb technikai szinten kellene, hogy legyenek.
Olyan lenne, mint 1700-as években kardal harcolók ellen géppuskával mennének. Gondolkozz, mielőtt rémüldözöl
Csak megfelelően kell kezelni. Én pont tegnap adtam egy kisebb kolóniára betoncsizmát és rögzítettem egy életre a falhoz őket. A parkettoidokkal már nehezebb volt elbánni, de rájöttem, ha elfedem a kommandós alakulatot egy raklapnyi kéj-lamináltioddal, akkor már nem lesz erejük a támadást véghez vinni. De a legrosszabbak a tapetoidok. Az egyik nem bírt magával és megpróbált bekebelezni a zéró idő előtt. Vagy fél órát küzdöttem mire eleresztette a bőrömet. Aztán átment kamikázéba és elszakadt.
;)
"csempének álcázva..."
Jézus Mária,hova kerültem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!