Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges volna, hogy az...

Lehetséges volna, hogy az idegenek évek óta itt élnek köztünk és megfigyelnek minket?

Figyelt kérdés
úgy tudom, hogy az idegenek két alfaja a keramikonok, és a porcelanoidok már évtizedek óta itt élnek köztünk, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy leigázjassanak minket. Csempének álcsázva magukat beépültek lakásainkda, sőt, rávették bizonyos körökben az emberiséget, hogy mesterségesen ők maguk szaporítsák, hozzák létre fajaikat. Lehetséges az, hogyha elég sokan lesznek felfedik valódi arcukat (gyengeségük okán talán 100-150 példány szükséges egy ember ellen) és átveszik a hatalmat a bolygón felett?
2011. máj. 19. 03:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen itt élnek köztünk, leginkább a reptiliánok, de plejádok is vannak, és 6 darab inunikai is, a dulce bázison pedig kb 60-ezer idegen faj található... De más bázisokon is...
2011. máj. 19. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehetségesnek lehetséges.
2011. máj. 24. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:

XDDDDDDD

én nem piszkállak emiatt!XD

tom hogy szivatsz mindenkit!!!XD

k*rva nagy vagyXD

porcelanoid....XDDDD

2011. máj. 24. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Hú de jó hogy jól odaragasztottam a csempét...

Nem baj majd ha balhéznak akkor rájuk uszítom a tapétákat...

Azok meg zombik nem jó...

Mindkettőjükre rájuk uszítom a téglákat... megyek szedem is ki őket...

fél órával később...

BAKKER MEGTÁMADTAK A TÉGLÁK

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉS MÉG A HÁZAM IS ÖSSZEDŐLT!!!

GAME OVER

2011. máj. 24. 18:05
 15/20 anonim válasza:
Hát most már fürödni se fogok nyugodtan -.-
2011. máj. 24. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Jézus Mária Szent József Mózes.
2011. máj. 24. 23:24
 17/20 anonim ***** válasza:
:-) :-)No azért a kérdezőt se kell ennyire ledegradálni. Előfordulhat, hogy idegen lények, ufók itt élnek közöttünk? Hát ki tudja? Olyan sok minden van égen és földön, amit mi még nem tudunk felfogni. A baj az, hogy benne , úgy érzem félelmet kelt ez a lehetőség. Pedig nem kellene. Ha ártani akarnának nekünk, már régen ártottak volna. Gondold meg, ha az 1800-as években valaki mutat neked egy TV-t működés közben, biztosan megijedtél volna. Ha most mégis vannak itt, akkor azok nem azért vannak itt, hogy ártsanak. Márpedig ha itt vannak, magasabb technikai szinten vannak. Szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod. Jöjjön aminek jönnie kell. Ez az én filozófiám. Aztán ha majd jön valami, ami nekem árt, akkor megpróbálom kivédeni, ha nem sikerül, akkor ez van elfogadom, mert mást nem tudok tenni
2011. máj. 25. 09:09
 18/20 anonim válasza:
Ez mekkora FAIL honnan vetted ezt a szarságot. akkor mik vannak téglaidok pinaidok meg ilyesmik ... úristen de hülye vagy!!!
2011. máj. 28. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Húha... Nálunk mállik a vakolat... Úristen, másznak ki a falból o.O
2011. jún. 9. 16:41
 20/20 anonim válasza:
Ez fuckyeah gyanús
2011. szept. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!