Hogyan tudom a rendőrséget ráállítani azokra, akik megfigyelnek?
Hm..
1. Azt is tudod, hogy egy szervezet? Bemutatkoztak?
2. Nem szokták a figyelt személyt megszólítani, nem hívja fel magára figyelmet.
3. Amíg nem zaklatnak, addig semmit nem tesznek.
:D hát ez jó
Vagy a detektív nagyon béna, vagy te vagy egy nagyon ügyes terrorista :)
Hát szerintem ha tényleg megfigyelnének, azt nem szúrnád ki. Úgy értem, annyira jelentéktelen külsejű illetőnek álcázná magát az illető, hogy lehetetlen volna kiszúrni. Rengeteg féle álca létezik, szóval naponta változtathatják a külsejüket.
Ma már, ha telefont is hallgatnak le, az sem észrevehető, mert ezek a digitális vonalak nem recsegnek, sípolnak be, nem visszhangzanak, mint a régi telefonvonalak.
Sokkal egyszerűbb és gyorsabb a gépet figyelni, hogy mikor hova mész fel, meddig vagy ott, mit írsz le, milyen leveleid jönnek és te milyen leveleket írsz.
Szóval szerintem téged nem a nemzetbiztonságiak figyelnek, hanem néhány rosszakaród akar kiszúrni veled, vagy csak túlreagálod a dolgot. Sok mindent legálisan nem tudsz tenni, max. számot cserélsz, azt titkosíttatod, és zaklatás miatt feljelentést teszel.
Nem értem.
Csináltál v.mi olyat, amit nem kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!