Mit gondoltok erről?
Pár napja hülyeségből magamnak bebeszéltem hogy álmodjak rosszat és azóta nagyon bizarakat álmodok...
De .. ez nem zavar tehát szívesen álmodok rosszat .. mert nem lelki csak durva XD
Ti mit gondoltok róla?
Nem tudom hogy hogyan csináltam de tényleg jó hogy rosszat álmodok mert még soha életemben nem álmodtam olyat amitől iszonyatosan megijedtem .. remélem olyan valmamikor lesz...
Lehet hogy hülye vagyok hogy ilyet csinálok de szeretek félni xD
én elalvás előtt szoktam mindenféléken gondolkodni, de nagyon ritkán álmodok azokról :D
viszont kiskoromban volt egy időszak, hogy állandóan rosszakat álmodtam, és elalvás előtt paráztam, hogy jaaajj ne álmodjak rosszat és utána már nem is álmodtam semmit, se rosszat, se jót :)
hát ez tényleg jó :D és azt nem tudod elárulni, hogy hogy ne álmodjak arról, ami elalvás előtt a fejemben jár?
merthogy nem szeretnék még álmomban is rossz dolgokkal álmodni... (már ha épp rossz dolgokon gondolkodom elalvás előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!