Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Pár napja hülyeségből magamnak bebeszéltem hogy álmodjak rosszat és azóta nagyon bizarakat álmodok...

De .. ez nem zavar tehát szívesen álmodok rosszat .. mert nem lelki csak durva XD

Ti mit gondoltok róla?

2009. júl. 5. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
ügyi vagy...:XD
2009. júl. 5. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
én is akarok ilyen képességet:D bizots jó lehet és télleg ügyi vagy
2009. júl. 5. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Klassz, ezt én is kipróbálom, eddig csak úgy próbáltam, hogy lefekvés előtt gondoltam nőkre, és velük is álmodtam legtöbbször. (De ezek után jó lenne egy olyat álmodni, amiben megmentem a barátnőmet egy szörnytől, vagy ilyesmi :D)
2009. júl. 5. 15:53
 4/11 anonim válasza:
100%
Én nem tudok olyat álmodni amit akarok.
2009. júl. 5. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig azzal álmodok,amire előtte gondolok,de én nem szeretek rosszat álmodni.
2009. júl. 5. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit bebeszélsz magadnak, azt álmdod...
2009. júl. 5. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
váó hogy csináltad. én is mindig bebeszélem magamnak hogy mit akarok álmodni de sose sikerül:-(
2009. júl. 5. 18:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy hogyan csináltam de tényleg jó hogy rosszat álmodok mert még soha életemben nem álmodtam olyat amitől iszonyatosan megijedtem .. remélem olyan valmamikor lesz...

Lehet hogy hülye vagyok hogy ilyet csinálok de szeretek félni xD

2009. júl. 5. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én elalvás előtt szoktam mindenféléken gondolkodni, de nagyon ritkán álmodok azokról :D

viszont kiskoromban volt egy időszak, hogy állandóan rosszakat álmodtam, és elalvás előtt paráztam, hogy jaaajj ne álmodjak rosszat és utána már nem is álmodtam semmit, se rosszat, se jót :)

2009. júl. 5. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg jó :D és azt nem tudod elárulni, hogy hogy ne álmodjak arról, ami elalvás előtt a fejemben jár?

merthogy nem szeretnék még álmomban is rossz dolgokkal álmodni... (már ha épp rossz dolgokon gondolkodom elalvás előtt)

2009. júl. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!