Hogyan dolgozzam fel vagy mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeptemberben megismertem egy fiut az unokatestverem pasijat es nagyon joba lettem vele.Nagyon rosz elete van,senki sem fogadja el.Mindenki lenezni.Aig kap maganak baratnot.Az unokatestverem is csak ugy volt vele hogy mindnki ellen fordult.Valami miatt mindenki lenezi bocsanat de errol sem beszelni nem tudok sem leirni sem szeretnem.Aztan az unokatestverem szakitott vele es akkor nap talalkoztam a fiuval es beszelgettunk.Nagyon elvolt keseredve majdnem sirt.Munkaja nem volt mindenki lenezi az unokatesom otthagyta.Ki voltam keszulve anyira sajnaltam.Nem tudjatok elkebzelni menyire egy kedves rendes szeretheto fiu.Na jo hogy nem olyan szep de na es nem minden ezen mulik.Aztan sms-eztunk.Majd jott az iskolahoz es beszelgettunk.O 21 eves en 12.Es amikor csak arra gondolok hogy neki milyen rosz egyfolytaban csak sirok.Es egy unnepsegen en az unokatestverem es a pasija egyutt voltunk.Es folyton viszaemlekszek hogy akkor milyen boldog volt.De most...... . A multkor is beszeltem vele es mondta hogy dolgozik,baratnoje nincs es nagyon megsajnaltam.Miert pont ot veri igy az elet?Olyan rendes olyan kedves parja nincs es akkor..... Es vannak olyan emberek akik nagyon gonoszak es megis mindenuk megvan.O meg dolgozik rendes es megis..... Jaj Istenem nem tudom mi lesz velem.Most is ugy sirok.. Aztan a mult ejjel is vele almodtam hat egesz nap roszul voltam :-((.A baratommal is egy cseppet oszekaptunk.De csak anyi.Es ott volt a baratom is az a fiu is meg en is jaj osze volt minden zavarodva.En mar nagyon sokat sirok mert nem tudom felfogni hogy miert pont o.En mar probaltam bemagyarazni magamnak hogy ilyen az elet.Barmit teszek nem valtozik.A sorsat nem tudok megvaltoztatni.De nem megy.Ugyanannyit sirok ugyanugy van minden.ES van amikor elojonnek emlekek az unnepsegrol es csak sirok csak sirok es senki sem tudja miert.Olyan ez mintha en hagytam volna ott.Ezt azert mondom mert az unokatestverem hagyta ott.Es nekem ugy tunik mintha en lettem volna,es haragudtam is az uncsimra de hat meg a szuleim meg az o szulei meg mindenki csak tiltotta oket a fiu miatt.Es mondtak hogy milyen kedves rendes fiu csak az az egy hibaja van..... Senkinek sem tudok errol beszelni senkinek.. Vannak barataim de nem tudtam egyiknek sem elmondani.Sem a baratomnak sem a szuleimnek sem senkinek.Csak szenvedek ha ra gondolok es mar csak ez hianyzott vele is almodok :-(. Van valami tanacsotok vagy valami amivel letudnam ezt gyozni mert mar nagyon reg ota tart.Es en megprobaltam megbeszelni ezeket a dolgokat azokkal akik kozel alnak hozzam,de nem ment.Nem tudok rola beszelni.Kerlek segitsetek!Elore is koszonom szepen!:-(2008. ápr. 28. 13:56
11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2008. ápr. 30. 21:36
12/16 anonim válasza:
Ha mindenen sírsz akkor komoly lelki (esetleg szellemi) problémáid vannak. A szüleiddel keressetek fel egy pszichiátert (és fogadjátok meg a tanácsait). Valószínű nem őt sajnálod, hanem saját magaddal, a saját életeddel van bajod. Amúgy meg ha továbbra is így állsz hozzá hogy "márpedig én próbáltam és nem megy" akkor nem is fog menni. Erre szokták mondani, hogy akkor kösd fel magad. Először a szándék legyen meg, utána kérj tanácsot. Ha nincs meg a szándék, akkor úgy se fogadod meg.
13/16 A kérdező kommentje:
Tenyleg mindenen sirok mostanaban egy ilyen kerdest is fel szerettem volna tenni hogy miert sirok mindenen?Meg magamon elcsodalkozok hogy miert sirok enyit?Szerintetek?
2008. máj. 5. 19:05
14/16 A kérdező kommentje:
Atyaisten!Azt mondta nekem valaki hogy bizik bennem erre elkezdtem sirni!Mi van velem?:-(
2008. máj. 5. 19:19
15/16 anonim válasza:
Szerintem te csak hulyited itt az embereket. Nehez elhinni, hogy igaz, amit leirtal.
De ha megsem, akkor dobbenetes, hogy egyreszt 12 evesen 'pasid' van - hisz meg gyerek vagy! Masreszt mar ne haragudj, de nem hiszem, hogy egy 21 eves fiu borzaszto nehez sorsan (??) neked kellene sirni es sajnalni ot. Ez beteges. Nem tudom mi a baja ennek a fiunak, amit nem akarsz leirni, de biztos talal majd maganak valakit, aki igy is szeretni fogja. Ha meg nem, akkor sem a te gondod. Annyi sokkal nehezebb sorsu ember van, gondolj rajuk, es maris nem lesz olyan borzaszto ennek a fiunak az elete. Felejtsd mar el es koncentralj az iskolara, csinalj olyan dolgokat, amiket te korodbeli kislanyok szoktak (a pasizast el is hagyhatnad meg par evre).
16/16 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj!Eddig mindenki elhitte amit irtam csak te nem,de nemerdekel.Ez igaz es nem tudod menyire megkeseriti a mindennapjaimat!NEM HULYITEK SENKIT!!!!!!!Amugy meg semmi rosz nincs abba hogy 12 evesen pasizom es ha a szulok megengedik neked SEMMI kozod sincs hozza ugyhogy alitsd le magad.Koszi mindenkinek hogy valaszolt!
2008. máj. 7. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!