Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyítsak?

Hogyan bizonyítsak?

Figyelt kérdés
Hogyan bizonyítsam be valakinek azt, hogy tényleg örökre itt leszek neki és számíthat rám. Én ezt tényleg így gondolom, mindig számíthatok rá, szeretném, hogy ő is egyhiggye ezt. Sokan cserbenhagyták már, és megértem, hogy nehéz elhinnie, hogy én nem fogom, de tényleg nem fogom. Azt hiszi szerintem, hogy nem elég jó nekem barátnak, pedig több mint jó, tökéletes. Mielőtt megismertem, mindig arra vagytam, hogy egy ilyen barátom legyen, csak sajnos mindenkiben csalódnom kellett. Sosem dobnám el, bármit tesz én mellette leszek, ezt eldöntöttem, de hogy nyugtasam meg, hogy bennem nem kell csalódnia?
2012. jún. 14. 22:25
 1/2 2xSü ***** válasza:

Soha nem fogod elhagyni? Soha ne mond, hogy soha.

Úgy tudod esetleg bebizonyítani, hogy tényleg vele maradsz.

De ne ígérj olyat, amiben nem vagy biztos. Ki tudja ki lesz ő és ki leszel te mondjuk 20 év múlva. Hogyan is tudnád garantálni, hogy az az ember, aki 20 év múlva leszel nem akar-e elmenekülni attól, aki ő lesz 20 év múlva. Ígérd neki azt, hogy vele maradsz, ameddig csak lehet, hogy a problémáktól, akadályoktól nem fogsz menekülni, hanem szembenézel velük, amennyire képes vagy rá. Hogy mindig korrekt leszel vele. Ígérd azt, hogy ameddig boldogabbá tudod tenni, addig vele maradsz.

Szerintem ez sokkal őszintébb, és ha tényleg sokan cserbenhagyták már, akkor sokkal többre fogja értékelni ezt az őszinte beszédet, mint olyan ígéreteket, amiről ő is tudja, hogy nem garantálható a betarthatóságuk.

2012. jún. 15. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, köszi. Akkor megpróbálom így :)
2012. jún. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!