Mit csináljak ebben az esetben?
megőrülök már, az a helyzet, hogy van egy fiú, segítettem neki, külföldi, és ittragadt magyarországon, mindegy, már hazaért, viszont a fejébe vette hogy én vagyok élete szerelme, feleségül akar venni, és meg kell mentenie a törött szívemet......á
llandóan hivogat, de napi 50szer legalább, üzenget, az elején rengetegszer elmondtam már neki hogy nem akarok semmit, aztán hogy szálljon le rólam, azt mondta meg akarja venni a repülőjegyet hogy idejöjjön, mondtam hogy eszébe se jusson, már egy pisztollyal alszom, teljesen ki vagyok már készülve, baromira félek hogy idejön és nemtudom....már ott tartok hgy elküldtem a francba, ordibűlva közöltem vele hogy nem szeretem, nem is fogom, gyűlölöm, hívni fogom a rendőrséget, és hogy ekkora f*sszal még nem találkoztam mint ő, sajnálom, de már teljesen ki vagyok borulva, a hivogatásoknak persze nincsv vége......nincs valami ötletetek?
mit csinálhatnék?
ajjaj, értem. keleti és afrikai férfiak szoktak ilyen eszementek lenni. szerintem jelentsd fel, ha hív, ne vedd fel, a magánszámokat se, he letiltaná
előbb utóbb megunja, csak tarts ki, nehogy rámenjél erre
Tegyél feljelentést.
Elmebeteg a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!