Mit csináljak? SEGÍTSETEK EGY KICSIT!?
Szerintetek? Lehetünk újra barátok?
Az a helyzet,hogy régen a legjobb barátok voltunk(én lány ő fiú),de ez átalakult valami mássá(nem részletezném úgy is gondoljátok)Visszaköltözött ide és azóta néha összefutunk!Most hétvégén elég sokat beszélgettünk emlegette hogy régen milyen jó volt minden!Azt mondta még mindig ugyanúgy bízik bennem mint a legjobb barátjába nagyon szeret fontos vagyok neki és nekem tényleg mindent elmondott még most is(pl-négyszemközt akartak vele beszélni de mondta hogy én hallhatom nincs olyan amit nem tudok)..nem tudom lépjek-e hogy újra minden a régi legyen ,de csak mint szimpla barátok.(Már régóta együtt járhatnánk de én magasabb vagyok nála,de jobb is ez igy hogy nem)Nálatok ez mit jelent fiúk??lépjek???19/N Ő 24/F
EZT A KÉRDÉST MÁR FELTETTEM!Van egy kis fejlemény!Ma írt hogy ne haragudjak rá mert 2 hete találkoztunk és ugy volt h vasárnap találkozunk,de nem jött össze és hogy most sok munkája van a hétvégén is de ha szeretnék akkor találkozhatnánk!Mit tegyek?vagy mit ne?tudom sokmindent meg kellene beszélnünk,de most meglepett!Szerintetek??
te nemvagy százas:D
mértkell ennyire túl reagálni?
barátok vagytok, mértne találkozhatnál egy baráttal és mértne beszélgethetnél
főleg ha nem akarsz tőle többet..nemértelek
nemmersz találkozni egy régi baráttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!