Elmondjam? /Ne mondjam?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm jóideje jár egy fiúval de én azt veszem észre hogy kihasználja.Folyton azt mondja hogy szakítást akar.De a fiú nagyon szereti és félek hogy neki lesz rosszabb ha nem mondja el neki.mindig mondom hogy mond már el de nem akarja.vasárnap egy egy másik,nála 5évvel idősebb fiúval fog találkozni, és nem barátságbol hanem télleg azért hogy randizzanak.amikor kérdeztem a barátnőmet hogy a barátod tudja hogy találkozol vele (azzal a másik fiúval) és azt mondta hogy persze de tudom hogy ugyse tudja.mit tegyek elmondjam?2012. jún. 7. 15:45
1/1 Prokiller válasza:
Ha a barátod a fiú mondd meg a lánynak hogy szakítani akar vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!