Hogy tudnám leküzdeni ezt a túlzott érzékenységet?
Figyelt kérdés
Kicsit összekaptam egy munkatársammal,és azóta nem bírok enni és nem aludni sem :(Gyomoridegem van,pedig olyan jelentéktelen az egész,de én utálok rosszban lenni valakivel,főleg így dolgozni,hogy az illetővel szóba se állunk egymással.Mindketten büszkék vagyunk,és nem látjuk be a hibánkat.Láthatólag őt nem érdekli az egész,csak én jövök sírva haza minden nap a munkából.Már 5 napja alig alszok,félek a vele találkozástól,a feszültségtől.Egyre többet hibázok a munkában,ma a főnököm is rámszólt,azt mondta látszik,hogy kialvatlan vagyok :( Mit csináljak,alázkodjak meg én? Nem bírok megnyugodni,amíg így kell dolgoznom.Annyira érzékeny vagyok,hogyha a vezetők egy kis dolog miatt rámszólnak,azért is majdnem elsírom magam :( Annyira szeretnék olyan munkát,ahol nem kell ennyi emberrel együtt dolgoznom :(2012. jún. 6. 20:21
1/2 anonim válasza:
Kérj bocsánatot a munkatársadtól. Legyél te az okosabb! Nézd mindennek a pozitív oldalát. Amit úgy gondolsz, fogadd el, és csináld jobban. Amit meg nem azt pedig nagy ívből tojd le . Rövid az élet, használjuk ki!:)
2/2 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudok bocsánatot kérni,a többiek is azt mondták,hogy ő volt a bunkó,viszont én meg túlreagáltam.Egyszer beszéltem vele róla,akkor úgy tűnt rendben lesz minden,de azóta se köszön,és hozzám se szól,és nagyon feszült a hangulat,főleg ha véletlen találkozik a tekintetünk..
2012. jún. 6. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!