Hogyan tudnám leküzdeni a póktól való félelmemet?
Ebben pszichológus tud segíteni, vagy ha van jó sok akaraterőd, akkor sokkterápiát is lehet folytatni házilag. Ez lényegében arról szól, hoyg egyre közelebb mész a pókhoz végül megérinted. Ezzel le lehet győzni a fóbiát, legalábbis normális szintre csökkenteni, mert az agy megtanulja, hoyg irreális a félelem.
Tisztaságnaál azért jönnek be, szabad az élettér, van táplálék. Ez van, a terészetet nem lehet kizárni a lakásból.
Szia!
Én is ebben a cipőben járok! Nagyon félek a pókoktól!
A félelem legyőzésében pszichológus tudna segíteni, bár bevallom én sem voltam még. Tisztázod kellenne magadban, hogy miért is félsz a pókoktól. Én már tudom miért félek, de leküzdeni még nem tudtam. Visszagondoltam a gyerekkoromra, és eszembe jutott, hogy anyuék mindig azzal ijesztgettek, "hogy ha rossz leszel pókot rakok a bugyidba!" Hát meg is köszöntem nekik...
Ha van rá módod keress fel egy szakembert!
Remélem neked sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!