Nagyon sok teher zudult utolag rám, és gondolkozom hogy mi lessz még. Elkeseredve vagyok . Hisztek ti a jósnőben? Elmenjek, jot tenne?
Én is voltam tavaly novemberben.A férjem akartam elhagyni,más miatt,ezért mentem el.Persze aki nekem jósolt,az nem tudott semmit.Sőt,még soha nem is láttuk egymást előtte.
Teljesen elképesztett,amiket mondott,nem is akartam elhinni.Még dátumokat is mondott a történésekhez.Valahogy mégis kételkedtem,ma már tudom,hogy szóról-szóra bejött,amiket mondott.Hozzáteszem,elmentem utána máshoz is jósóltatni,és ő is nagyjából ugyanezt mondta.
A jó jós egyben nagyon jó pszichológus is. Csak abban különbözik a valódi pszichológustól, hogy nem téged, a pácienst ösztönzi a munkára, ami sokkal hasznosabb lenne neked, hanem megmondja a tutit. És a dolog bejön. Csak épp nem a te döntésed volt, hanem a jósé. A jós nagyon jó megerősítésnek is, nem ösztönöz lelki munkára.
El lehet menni hozzá, vannak jó és lelkiismeretes jósok. Csak gondolt át, mit szeretnél tudni: hogyan old meg a terheidet vagy hogy miért pakolod magadra azokat a terheket? Az előbbi tünet kezelés lesz nagy valószínűséggel és egy kis idő múlva azt látod, hogy megint minden a te nyakadban lóg és megint mehetsz jóshoz. A másik lehetőséget ad neked mindörökre megszabadulni a terhektől és az energiádat más fontos dolgok megélésére fordítani.
Te választasz.
egyet értek ez elöző hozzászóláshoz: a jósnők jó pszichológusok. elkezdenek valamit mondani és megvárják a reakciót, aztán korrigálnak. és nagyon általánosan fogalmaznak, amibe sok mindent bele lehet később magyarázni.
én nem mennék el, mert nem igazán segít. megjósol vmit, és te odafigyelsz az eseményekre és a jósnőnek tudod be, pedig azok a dolgok anélkül is megtörténtek volna.
ha igazából tudnának jósolni, akkor minden héten megjósolnák a lottó ötöst. te hallotzál már arról, hogy jósnő nyerte a lottót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!