Szóval én azt tervezem hogyha befejezem a sulit és egy kicsit dolgoztam, kimegyek Amerikába és átplasztikáztatom magam, hogy senki sem ismerjen fel (természetes eltunok itthonról, hogy elveszettnek higyjenek) ... Megváltoztatom az egész kulsom és híres leszek.. Kulonben elég tehetséges vagyok :) Mondjuk elmennék énekelni, de eloszor egy-két filmben szeretnék játszani. Sajnos borzasztó jó szivem van és segíteni akarok az embereknek. Nyitok egy gyermekotthont és egy állatmenhelyet.
Tudom, mik a kovetkezményei a hírnévnek, de én vállalom. Azt akarom, hogy úgy emlékezzenek majd rám az emberek mint egy jószivu, kedves tehetséges muvészre, aki visszahozta az emberek szivébe a szeretetet :)
(Régiesebb filmekben szeretnék majd szerepelni és 80\'-as évek stílusú zenét énekelni és videoklipet forgatni)
2009. jún. 30. 23:01
1/8 anonim válasza:
:Dvicces vagy!!!
nagyon sok pénzt kell összegyüjtened az álmodhoz
2009. jún. 30. 23:05
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell átplasztikáztatnod magad.. nincs értelme. Szerintem az jobb, ha saját magad vagy, az adott külsőddel, és úgy emlékeznek rád. Bár, szépek és jók a gondolataid.. de a hírnév nem csak úgy jön magától.. hanem kapcsolatok kellenének ehhez, hogy híres legyél. Amúgy nekem is hasonlóak a gondolataim azzal kapcsolatban, hogy segítsek másokon. :) Bár nekem a legelső az lenne, hogy a beteg gyerekeken segítsek, majd a szegényeken. :) De örülök, hogy sokan még ilyenekre is gondolnak. :)
2009. jún. 30. 23:06
3/8 anonim válasza:
Nem vagy te 1 kicsit M.J gyalázó ?, bocs de ez jutott eszembe. Ezzel én nem viccelnék, ha nem jol gondolkodom pontozzatok le nyugodtan.
2009. jún. 30. 23:07
4/8 anonim válasza:
Azért úgy ne utazz ki hogy a semmibe...Hatalmas kezdő tőke szükséges (főleg a plasztikai műtétek miat) de ha úgy mész ki hogy lesz szállásod munkád stb. akkor ha elég elszánt vagy miért ne:D De azért mégis...Gondolom szeretnek a szüleid/barátaid/családod tudod mit éreznek ezután a szüledi pl.?:S De te tudod...
2009. jún. 30. 23:09
5/8 anonim válasza:
Amúgy miért kellene elveszettnek tűnnöd? Már most ennyire 'híres' vagy?
Ja, és az előttem szólóhoz.. igaza van.. ez olyan Jackson utánzás. Te akarsz lenni talán M.J. 2??
..ehh.
2009. jún. 30. 23:10
6/8 A kérdező kommentje:
23:07! Imádom Michael Jacksont, o a példaképem! Bár én lány vagyok, sajnos soha nem leszek annyira jó és sikeres mint o volt..:( A kérdésemmel nem vicceltem, hanem komolyan gondolom! A kulsommel amúgy sem vagyok megelégedve, és nem akarom, hogy felismerjenek... Inkább átcsináltatom magam.
2009. jún. 30. 23:10
7/8 A kérdező kommentje:
23:09! Az apám soha nem szeretett, már nem is tart a lányának, sot meg sem ismer... Utál engem és anyámat is, mindig azt akarta, hogy rossz legyen nekunk.. szóval neki biztos nem fogok hiányozni! A rokonaimat már nemis emlékszem mikor láttam utoljára.. anyukámat meg majd rá akarom venni, hogy jojjon velem Amerikába!
2009. jún. 30. 23:14
8/8 anonim válasza:
Szia!
Most nem akarok rosszat mondani, én tisztelem Michael Jacksont, de, nézd, ő is átplasztikáztatta az egész fejét, és szerintem nagyon rosszul festett. Ez a plasztika-ötlet baromság. Másrészt a hírnév nem jön csak úgy. Azt ajánlom, hogy maradj inkább önmagad. Plusz Amerikába nagyon nehéz kijuti, mi angliából szeretnénk LA-be, és még onnan is nehéz. Szóval, a többi része a tervednek nagyon szép, de legyen más terved is, mert ez nem biztos, hogy bejön, főleg nem pikkpakkra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!