Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg tilos Jehova tanúi...

Tényleg tilos Jehova tanúi számára szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
Annyi változatot hallottam már ezzel kapcsolatban,hogy gondoltam megkérdezem. Légyszi csak Jehova tanúi válaszoljanak! Köszi!

2012. máj. 31. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha 35 éves korodig nem csinálod, csak utána akkor is kiégsz ennyiből, mondjuk 10 év után... Aki meg korán kezdni 15 évesen majd 25 éves korára ég ki...
2014. aug. 9. 15:04
 12/12 Cila123 válasza:
Nem vagyok Jehova tanúja, de azt a szokásukat,hogy a szex csak a családban megengedett, azt elvben én is helyeslem. Mindenesetre egészségesebb mind az általad imádott puncivadászat. Az emberek, ha ehhez tartanák magukat, kevesebb lenne a válás, nemi erőszak, a pedofilizmus, a nemi betegségek, az öngyilkosságok, a nők kihasználása, egyes férfiak becstelensége, a szexuális kizsákmányolás és még sorolhatnám, egyszóval az emberi erkölcs egy magasabb szintre emelkedne. Eltűnnének az olyan aljas fickók , mint te, akinek egyetlen célja ,hogy a nőket úgy tekintse, mint egy szultán a háremhölgyeket. Az ilyen felfogásúak még egy utcanőt sem érdemelnek. Ha lesz feleséged, lányaid biztosan örvendeni fogsz, ha a hozzád hasonló csibészek össze-vissza kef-lik.
2015. júl. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!