Tényleg tilos Jehova tanúi számára szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
Annyi változatot hallottam már ezzel kapcsolatban,hogy gondoltam megkérdezem. Légyszi csak Jehova tanúi válaszoljanak! Köszi!2012. máj. 31. 21:42
11/12 anonim válasza:
ha 35 éves korodig nem csinálod, csak utána akkor is kiégsz ennyiből, mondjuk 10 év után... Aki meg korán kezdni 15 évesen majd 25 éves korára ég ki...
12/12 Cila123 válasza:
Nem vagyok Jehova tanúja, de azt a szokásukat,hogy a szex csak a családban megengedett, azt elvben én is helyeslem. Mindenesetre egészségesebb mind az általad imádott puncivadászat. Az emberek, ha ehhez tartanák magukat, kevesebb lenne a válás, nemi erőszak, a pedofilizmus, a nemi betegségek, az öngyilkosságok, a nők kihasználása, egyes férfiak becstelensége, a szexuális kizsákmányolás és még sorolhatnám, egyszóval az emberi erkölcs egy magasabb szintre emelkedne. Eltűnnének az olyan aljas fickók , mint te, akinek egyetlen célja ,hogy a nőket úgy tekintse, mint egy szultán a háremhölgyeket. Az ilyen felfogásúak még egy utcanőt sem érdemelnek. Ha lesz feleséged, lányaid biztosan örvendeni fogsz, ha a hozzád hasonló csibészek össze-vissza kef-lik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!