Mennyi volt a leghosszabb idö amikor nem ettél?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 20:56
11/20 anonim válasza:
talán úgy,h. NEM attól fogysz,hogy NEM eszel.haem ha mellette mozogsz is -.-
12/20 anonim válasza:
3 nap, nem kívántam egyszerűen a kaját
13/20 anonim válasza:
Egy nap:D
Rémes volt, soha nem csinálok ilyet többet:D
14/20 anonim válasza:
én azt hiszem 2napig nem ettem semmit,de azon a héten amúgy is nagyon keveset (valami még vissza is jött :S) - egy kis depi miatt - meg is betegedtem,de le is fogytam 10kilót és tartom azóta :)
15/20 anonim válasza:
5 nap. De bírtam volna tovább is, csak itt volt a sok kaja sajnáltam kidobni.
Fogytam is 5-6 kilót és azóta se híztam vissza pedig eltelt pár hónap. Sőt még fogytam további 1-2 kilót.
Most akarok megint koplalni pár napig, mert úgy látszik nekem ez jobban beválik mint a diéták, amivel csak hízok ész nélkül.
17/20 anonim válasza:
1 nap, amikor nem értem rá enni. :)
18/20 anonim válasza:
22:12 -nek
Nemmuszály elhinni. Tecsak nyugodtan higgyél másba! Feltéve ha akarsz!!! ((én vagy az első válaszoló))
19/20 anonim válasza:
8 óra, de akkor már éhen akarok halni..:D
20/20 anonim válasza:
3 nap...Mert beteg vagyok nagyon megfáztam meg lázas vagyok):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!