Mennyi volt a leghosszabb idö amikor nem ettél?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 20:56
1/20 anonim válasza:
"az ember 21napig birja ki élelme nélkül"
Én személy szerint 17napig birtam ki. Hozzáteszem napi 4-4.5L vizet ittam. 103kilóról lementem 17nap alatt 95kg-ra!!!!
2/20 anonim válasza:
uuuuuhh!!!!!!!! 17 napig nem ettél semmit?????????
3/20 anonim válasza:
Uhhh, első hozzászoló!Nem híztad vissza??
Amúgy nekem max 2nap volt.
4/20 anonim válasza:
az első vagyok!
Nem nemhíztam vissza. Ezt nagyából 1éve csináltam, azóta 80kg vagyok! És tartom.
5/20 anonim válasza:
2 nap, az első alkalom szakítás után volt, a másik fogyókúra miatt, ami később nem használt semmit...
7/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert ma én még nem ettem semmit... igaz egy kis depresszió vagy mi miatt.. nincs étvágyam sem..
2009. jún. 30. 21:17
9/20 anonim válasza:
2 nap, be voltam zárva, inni sem ittam, az volt a nehezebb.
10/20 anonim válasza:
Én eddig 4 napig birtam ki max...hát elég kellemetlen volt(am voltak más kellemetlen tényezők is) le is fogytam néhány kilót...
ÉS AZT NEM HISZEM EL , HOGY VALAKI 17 NAPIG NEM EVETT , és csak 8 kilót fogyott...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!