Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A páromnak már 13. napja...

Vislóczkiné Magdi kérdése:

A páromnak már 13. napja nincsen széklete de még ingere sem de rengeteget eszik. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ferenc József keserűvíz.Patikában lehet kapni
2012. máj. 27. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:

vagy hunyadi, vagy mira.

és orvos sem ártana. egy jó kis bélelzáródás szerintem nem hiányzik

2012. máj. 27. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Tizenhárom nap elég hihetetlen...Ezzel azért komoly panaszoknak kéne lennie, hiszen ez teljes bél leállást jelent. El kéne ballagni orvoshoz.
2012. máj. 27. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
13? Szerintem menjen el azonnal orvoshoz.
2012. máj. 27. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
sürgősen orvos!!!!!!!
2012. máj. 27. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem hat napig nem volt, utána még be sem volt szorulva. Ha a bélmozgás leállt volna, a szar már a száján jönne kifelé. Egy adag ricinus a megoldás.
2012. máj. 27. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
a 6 nap az nem 13 én nem kezelgetném otthon hanem elmennék orvoshoz biztos ami biztos.az egyik ismerősömnek 10 napig nem volt széklete,elment orvoshoz és még aznap megműtötték.nekem vastagbél problémám volt én is az utolsó pillanatban mentem el az orvoshoz és azt mondták hogy még pár napig vártam volna már lehet hogy nem itt írogatok.ezt csak azért írtam le mert ha még semmi bajod sincs/remélem így lesz/akkor sem vesztesz vele semmit ha elmész az orvoshoz!!
2012. máj. 27. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jó tanácsát . de én ezt hiába mondom falra hányt borsó ö ugyan nem megy korházba sajnos egy makacs önfejű.
2012. máj. 28. 07:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett végül?

2013. febr. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!