Van egy ciki történeted? Elmondod?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-05 19:11
Ez nagyon nagy,sirtam a nevetéstől!:D
az egyik barátnőmmel összevesztünk,én meg elkezdtem szidni,de elég cifrán xD amikor észreveszem hogy sok idő múlva váaszol,amikor egyszer csak látom hogy ezt írja :"Kedves Reni!Én Barbi anyukája vagyok.Barbi most nem ér rá,mert elment a boltba.Akarsz neki valamit üzenni?"
égett a pofám mint a rongy :S először azthittem hogy csak a barátnőm szórakozik velem,de aztán felhívtam és aztmondta hogy tényleg az anyja ült a gépnél,nah és akkor már egyúttal ki is békültünk.de az anyja gondolom mostmár mégjobban haragszik rám,eddig se nagyon bírt :D:D
Kedves utolsó,ha ennyire szégyelled ilyenkor a pofád,akkor miért nem szégyellted mikor a bnődet osztottad?
Velem cikis:
Próbáltam összehozni egy srácot bnőmmel,napokig szenvedtem.
Aztán egyik éjjel volt egy ominózus beszélgetésem a sráccal,aztán bevallotta hogy meleg...
kedves utolsó:bmeg.közöd?-.-
temeg mi a francnak akarsz összehozni valakit a barátnőddel?majd ha akar,összejön vele,....
magától nem tud dönteni?akkormég nálad is ''inteligens''-ebb lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!