Van egy ciki történeted? Elmondod?
puskáztam és észrevette a tanár, két 1est kaptam, mindenki engem nézett, mert ki kellett mennem a teremből..
és egy másik: egy barátnőm helyett mentem el angolból nyelv vizsgázni és lebuktunk:D nem kicsit volt ciki...
és egy ráadás: mentem a kedvenc magyar énekesem koncertjére (akivel már ismerjük egymást, mert elég sokszor találkoztunk) na és megálltunk benzinkúton és ő is pont ott volt, a csaja állt előttem a sorban és az énekes meg jött ki a wc-ből:D:D és odajött hozzám köszönni és a csaja majdnem megölt mindkettőnket...
Uh ezek tényleg cikik:)
Nekem az volt,hogy volt egy barátnőm,akinek nagyon tetszett egy srác.Mindkettejükkel beszéltem msnen,és volt egy olyan alkalmazásom,hogy love teszt,amibe be kell írni két nevet,és kiadja,hogy hány százalák esélye van a kapcsolatnak.(Persze tudom hogy hülyeség:D)És a barátnőm elkezdett szivatni,hogy a srác biztos rám bukik,én meg megcsináltam ezt a tesztet az én nevemmel,meg a fiúéval.El is küldtem.De véletlenül nem a lánynak,hanem a srácnak.Nem nézett hülyének,és persze nem tudtam kimagyarázni magamat.:S
Írtok még?:)
Amúgy én is Debreceni vagyok:D
Az eset akkor történt, mikor a barátommal már két hónapja külön voltunk és neki új barátnője volt.
Én ezt nagyon nehezen viseltem, így elkezdtem pasizni. Találtam is hamar egy srácot a neten, sexre. Bevittem a koliba és minden szépen alakult.Szeretkezni kezdtünk és mivel már 2 hónapja nem csináltam ilyesmit eléggé élveztem....hangosan. De arról megfeledkezdtem, hogy a behúzott sötétítő függöny mögött az ablak tárva-nyitva volt. Így a szomszédban a bnőim, meg a koli előtt dohányzók, a portás meg mindenki hallotta, hogy milyen jót sexeltem én ott a szobába...jól le is cseszett egyik bnőm...:S
De ez is, mint minden csoda 3 napig tartott...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!