Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy...

Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy lehet kiirtani?

Figyelt kérdés
A lakásba ma találkoztunk... jött a haverja is később segíteni neki! Utána 2 kisebb fajtával is találkoztam! Hogy lehetne ezektől megszabadulni? Nem feltétlenül megölni, ha rovarirtóra gondoltok akkor melyiket ajánljátok? Ő AZ --> [link]
2009. jún. 28. 23:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

akkor kedves pókfélő csajok és kérdező, mit szólnátok egy ilyen látványhoz?:)) ki hogy reagálna?

[link]

2009. jún. 29. 13:23
 22/36 anonim ***** válasza:
fenébe rosszul linkeltem, vagyis nem jeleníti meg:( nah hátha ezt: [link]
2009. jún. 29. 13:27
 23/36 anonim ***** válasza:

Hát az elsö képen jot envettem, de látom, következőbe jol linkeltél, hát ez borzasztó !!! Föleg h. ennyien vannak.

Kérdező, te meg irtsd ki öket, mert csak szaporodnak tovább, van direkt ilyen rovarokra, pokokra való irtó, jol fud be öket.

2009. jún. 29. 13:35
 24/36 anonim ***** válasza:

Az tényleg egy zugpók, nem bánt.

Megmutatom, az én ágyamon mi volt...erős idegzetűeknek!!( fóbiám van nekem is, és mikor megláttam ezt a szörnyet, összeestem a szekrény előtt és nem bírtam felállni)

[link]

2009. jún. 29. 16:01
 25/36 anonim ***** válasza:
Úristen nem gondoltam volna hogy ezek ekkorára is meg bírnak nőni..akkor én még kicsiket szoktam fogni
2009. jún. 29. 16:04
 26/36 anonim ***** válasza:
ez már vmi mutáns pók lehet! Én is rettegek tőlük. Nálunk is sok van, de szerencsére pár millisek csak, így nem félek annyira tőlük. Gyakran porszívózom és akkor leszedem őket a sarkokból, meg mindenhonnan!
2009. jún. 29. 16:34
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom meg merjem-e nézni így lefekvés előtt :D De talán megnézem, ha esetleg nálam is lesz akkor jó esetben tudom magam azzal vigasztalni, hogy itt még mindig kisebb van.
2009. jún. 29. 22:35
 28/36 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a "mellbimbós" oldalas képek nem jönnek be, amit valaki linkelt...

Aki a legutolsó képet linkelte: ilyen nálunk is volt már egyszer egy ennél is nagyobb a nappaliban a kanapén.

Meg a fürdőszobában is voltak hasonlók. istennek hála a szobában még nem, le is kopogom.

Ez nagyon nagy és vastag ezt én se merném elkapni zsebkendővel. Nem is tudom mit tennék lefújnám vagy valami bottal agyonnyomnám.

Csak az a rossz, hogy ha én meglátom leblokkolok és elkezdek szédülni aztán mire tudok gondolkozni, hogy mi a megoldás elszalad. Nagyon félelmetes.

De szerintetek hogy jutnak ezek be? Nálunk az ablakon szúnyogháló van az ajtó meg sosincs nyitva, át tudnának bújni az ajtók alatt? :s :O

2009. jún. 29. 22:41
 29/36 A kérdező kommentje:
TERMINÁTOR PÓK! :o EZ NAGYON DURVA!!!! én meg még hisztizek egy kis fekete miatt :D ezek bejönnek szerintem akárhol :S ajtóréseken mindenhol szemetek :S ma már hála az égnek nem találkoztam velük de úgy is fogok még nagyon sokan vannak :S kár hogy bátyám gyíkját nem engedhetem ki mert elszökne meg minden baja lenne (bátyámnak :D) pedig az tuti megenné őket!
2009. jún. 29. 23:41
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

16:01-es tegnapi vagyok, én linkeltem a szörnyet.

Elmondom, mi volt..az a pók, már a harmadik olyan volt a házban, illetve a második az ágyamon. Felmerült bennem a gondolat,honnan jönnek, lehet,hogy az ágyneműtartóban fészkelnek?! És lám, így is volt! Kesztyűt húztam, nadrágot a zokniba, és elő a porszívót..az ágyam sarkában kilónyi, vastag pókháló, benne egy kisebb pók..(gondolom az ifjonc). Kiszívtam az egész kócerájt, azóta szerencsére nincs ilyen. Szerintem is a legkisebb ajtó/ablakrésen bebújnak a kis szemetek!

2009. jún. 30. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!