Eger mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
a katona térről fogok esténként (8körül) az almagyardombi koliba járni. de félős vagyok:D mekkora élet van még este 8 körül. merjek egyedül menni? (nagyon más választásom nincs) de gondoltam még taxira. feleslegesen viszont nem akarok pénzt költeni. szerintetek?2011. szept. 14. 18:22
1/5 anonim válasza:
Annyira mint,miskolc,pécs,békéscsaba,gyula stbbbbbbbbbbbb
2/5 A kérdező kommentje:
kössz. azt sem tudom , hogy azok mennyire veszélyesek:D kis faluban lakom, errefelé nem nagyon van mitől félni
2011. szept. 14. 18:27
3/5 anonim válasza:
Annyira mint beledugni a p.öcsödet a konnektorba
4/5 anonim válasza:
Nem veszélyes, szerintem. Én is ott laktam 3 évig a főiskola miatt. Sőt, még ennél kiesőbb helyen, mint te. Nem, ez miatt, de nálam mindig volt gázspray. Nem nagy beruházás, de biztonságérzetet ad. Szerencsére nem kellett használnom, szerintem szerezz be egyet.
5/5 anonim válasza:
Ja,ha nagyon parázol,a paprika spray jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!