Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egér van a házban és a ház...

Egér van a házban és a ház körül. Veszélyes lehet az a 10 hónapos babámra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,veszélyes lehet,rengeteg betegséget hordoznak magukban ezek a rágcsálók..Egércsapdával muszáj lesz őket elpusztítani,mert gondolom a gyermeked egészsége fontosabb mint az egerek élete..Gyógyszertárakban is kapható méreg,de van kimondottan ilyen boltok is,bevásárló központban is találni egércsapdát.
2009. dec. 18. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor most ne engedjem a földre a kisfiamat? És ha éjjel összemászkálják a játékait?
2009. dec. 18. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek az egérpisitől lett agyhártyagyulladása, úgyhogy tényleg veszélyes!
2009. dec. 18. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Szerintem ne enged,rakd le az ágyra és figyelj rá,le ne essen.a játékait se árt ha lefertőtleníted,kifőződ őket mondjuk akár ecetben vagy bármiben,de inkább ez mint hogy bármi baja legyen a babának.Az egerekkel meg gyorsan kezdjetek valamit.

2009. dec. 18. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van macskátok engedjétek be és elkapja. Nekünk bevált. Utána egércsapdát mindenhova. Fertőtlenítettem mindent. Neked is ezt tanácsolom. 4 hónapos volt a fiam,amikor egér és patkány is bejött. Azóta megoldottunk minden rágcsáló gondot. 2 hónapja nyugodt vagyok. A rágcsáló irtó pépet szeretik megenni és pusztítja is őket,de bárhol megdögölhetnek és bűzlenek.
2009. dec. 18. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A méreggel tényleg az a baj,hogy bárhová bebújnak,szekrény mögé,ágy alá stb,megdöglenek és ott büdösödnek,oszlanak.
2009. dec. 18. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Egérfogóra ragaszd rá a diót vagy szalonna bőrt. Ha bezacskózod a játékait este nem fogja összemászni az egér. Járd körbe a házat hol juthatott be és tömd be a lyukat. Az egér olyan helyet keres ahol sötét van meleg és nincs sok pára. Keresd meg a fészkét és rakjad ki. A méregről meg a helyedben lemondanék, nehogy a gyerek találja meg.
2009. dec. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!