22 hónapos kisfiúnak Mickey vagy Minnie egér?
Figyelt kérdés
Az egyik kislánynak volt egy Minnie kislány egere (tudjátok a Mickey egér szerelme)a kisfiam azzal játszott annyira tetszett neki, volt ám sírás mikor vissza kellett adni, azóta folyamatosan Minnie-t emlegeti, ő úgy mondja "mimi". Az egyik pólóján van egy Mickey egér de arra is azt mondja mimi. szeretném ha a mikulás hozna neki egy ilyen egeret
Arra gondoltam hogy a Minniet veszem neki, de szerintetek nagyon gáz ha egy kisfiú kislány egeret ölelget, mit szólnátok ha mondjuk az utcán látnátok egy ilyen kisfiút. De amúgy meg szerintem egy kisfiú miért ölelgessen kisfiút akkor inkább kislányt nem??
köszönöm
2010. nov. 16. 08:19
1/3 anonim válasza:
:-)))Szerintem nem gáz,simán megveheted neki.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a Minnie-t venném. A fiú lányt ölelgessen, ebben teljesen igazad van, és amúgy is abba "szeretett bele", nehogy ne tetszen neki a Mickey. Semmi gáz nincs abban, sőt! Jaj, hogy fog örülni neki! Tök jó lesz látnotok...:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. A Minnie-t fogja hozni a télapó, jaj már alig várom, hogy fog neki örülni.
2010. nov. 16. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!