Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy...

Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy lehet kiirtani?

Figyelt kérdés
A lakásba ma találkoztunk... jött a haverja is később segíteni neki! Utána 2 kisebb fajtával is találkoztam! Hogy lehetne ezektől megszabadulni? Nem feltétlenül megölni, ha rovarirtóra gondoltok akkor melyiket ajánljátok? Ő AZ --> [link]
2009. jún. 28. 23:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is szeretnék segíteni de nem merem megnézni... egyébként én macskákat tartok, mindig megzabálják a pókokat, legyeket meg bogarakat, ez az én módszerem xD
2009. jún. 29. 00:37
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

ááá úristen! ez rémes :D

De komolyan, hogy lehet félni egy kis ártalmatlan póktól? Csak lapítsd szét egy papuccsal és kész.

Egyébként pedig egy házi zugpók szerintem nem ilyen, hanem inkább ilyen:

[link]

(nem félelmetes a link, és nem is tud kijönni a pók a számítógépből csak ha kinyitod a DVD lejátszót :D )

2009. jún. 29. 00:55
 13/36 anonim ***** válasza:
96%

ma 00:55 na ilyen istenverései nálunk is vannak a szobámban! Ezek nem is feketék hanem barnásak és hatalmas szőrös lábuk van múltkor még óriási keresztespókszerűt is láttam. Iszonyatos. Máshol nincs csak itt a szobámban és a környékén. 50 forintosnál is nagyobb némelyik. Nem merek aludni, még megölni is alig merem mert félek, hogy rámugrik vagy nem tudom. Ez óriási ez biztos nagyobbat csíp, mint a kisebbek. Engem amikor megcsípett pók az is rettenetes volt 2 kis pötty és égett.

Attól félek a legjobban, hogy egy ilyen nagy felmászik az ágyamba és véletlenül ráfekszem és akkor megmar. ÁÁáááá minek néztem meg én is a képet, nem tudom.

De akkor már megkérdezem itt ha már témánál vagyunk, hogy ezektől nem kell félni? Nem biztos, hogy ilyen lehet más faj sőt általában mindig másfajta van itt nem ugyanolyanok, de mind nagy.

2009. jún. 29. 06:39
 14/36 A kérdező kommentje:
na hát én is így vagyok hogy félek hogy rám ugrik :D pedig tudom hogy nem bánt, sőt jobban fél ő mint én, de még is 2 méterről próbáltam a papucsaimmal dobálni (annak ellenére hogy tudtam hogy ha még el is találnám ekkora ütéstől nem lenne baja) de nem találtam el :D hát erre nem tudok mást mondani, ilyenek a nők :D (tisztelet a kivételnek) lehet nem bántanak, de sokan vannak, több a kicsi de azokból lesznek az ilyenek, és nem lehet tudni ezek már mire képesek... :)
2009. jún. 29. 10:42
 15/36 anonim ***** válasza:
nah akkor ezt kapjátok ki : egy tudományos oldalon olvastam hogy egy ember életében rengeteg kis pókot bogarat lenyel alvás közben,mert belemásznak a szájába. És ami a legjobb hogy nem is tudsz róla :S
2009. jún. 29. 10:50
 16/36 anonim ***** válasza:
51%
jaj de nagyon borzasztó:S:S én hülye megnéztem mindkét képet és wáááá... fúúúj:S:S rettegek ezektől a szörnyektől... öld meg... valami jó erős rovarírtót vegyél, az talán elpusztítja ezt az ocsmány nagy dögöt is:S
2009. jún. 29. 11:20
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már legalább 4 pasi mondta nekem, hogy életünkben átlagosan hány pókot nyelünk le álmunkban és stb.

De aranyosak mert ők is ilyen rettegősek és kibeszéljük hogy vajon mely napokon történhetett már velünk ilyesmi :D

Kérdező: én már nem dobálom mert akkor leesik és elfut és később feltűnik újra. Zsepivel szoktam elkapni majd gyorsan összecsomagolom és eldobom. De van amikor nem elég nagy a zsebkendő :D és egyszer 3szor fogtam meg mindig kiugrott és elfutott. Rettenetes volt nem akart meghalni XD

hatalmas volt amúgy.

És ebben az a rossz, hogy ha egyedül vagyok elkezdek hisztériázni... és aznap már nem is alszok.

Ha más is ott van akkor úgy teszek, mintha nem félnék és leütöm majd megnyugtatom azt aki velem van :D közben majd össze pisilem magam de nem lényeg :DD

de, hogy ne legyen már ennyire off: szerintem a rendes rovarirtó megöli ezeket is. Ha ráfújod biztosan, már kipróbáltam. De állítólag ha körbefújod a réseket akkor 4 hétig véd. Ami igazából 2,5-3.

Pl. raid mászórovar irtó. Hangyák pókok stb ellen.

Ezt messziről is lehet fújni szerintem ezzel próbáld meg őket bőségesen lefújni akkor tuti leesik és idővel elpusztul. Olyan 1 perc alatt vagy előbb.

2009. jún. 29. 11:32
 18/36 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet köszi :) bátyám is múltkor amikor még ennél is nagyobb szőrős (ő elmondása szerint valami üregi pók) volt a fürdőszobába akkor hisztiztem hogy nem jövök ki a szobából amíg ott van, aztán nagy volt a szája meglátta és ő sem mert túl közel menni hozzá :D az ő módszere, hogy fog egy fújós akármit (hajlakk, dezodor szóval jó lobbanékony legyen) és inkább megkockáztatja hogy felgyújtja a lakást, de fog egy öngyújtót fújja a sprayt és alágyújt, szóval jó nagy lánggal ami messzire megy felégeti a pókot! Na ez igazán veszélyes de mindent a cél érdekében, nekem is így sikerült lelassítanom ezt a kis szemetet de még mindig élt pedig nagyon megperzseltem aztán rá tudtam tenni egy üveget! Aztán oda lett adva a gyíknak! De nekem is fél órába telt az is hogy meg merjem gyújtani azt az öngyújtót! Sajnáltam, de valami tennem kellett!
2009. jún. 29. 11:50
 19/36 anonim ***** válasza:

Fúúj. Igaz nem vagyok pókfóbiás, de ez borzasztó. Én ilyet fehérbe láttam, nagyon durva. Egyszer ilyenekkel álmodtam.

Amúgy: Fújd le! Üsd le, akár húsklóffolóval, légycsapóval! Vagy vmi, mi szerencsére nem kertes házban élünk ezért nem jönnek be ilyen állatok.

2009. jún. 29. 12:22
 20/36 anonim ***** válasza:

Az én barátom is hajlakkal fújja le. de ő nem gyújtja meg csak lefújja, azzal fúj le mindent :))

Kemény lehet amikor még izzik és ég egy kicsit és úgy szalad :s fujj. ne kínozzátok kultúráltan meg kell fullasztani spray-vel :DD na most majd megkapom megint rosszat fogok álmodni. Legutóbb egy fülbemászóval álmodtam, pókokkal már egy ideje nem. :s

2009. jún. 29. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!