Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy...

Mi ez a pók? Veszélyes? Hogy lehet kiirtani?

Figyelt kérdés
A lakásba ma találkoztunk... jött a haverja is később segíteni neki! Utána 2 kisebb fajtával is találkoztam! Hogy lehetne ezektől megszabadulni? Nem feltétlenül megölni, ha rovarirtóra gondoltok akkor melyiket ajánljátok? Ő AZ --> [link]
2009. jún. 28. 23:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég durván néz ki,olyan mint a fekete özvegy,de az asszem Eu-ban nem él.Itt Mo-n sok állattal találkoztam,de ilyet még nem láttam.Nem lehet,hogy valahonnan a környékről elszökött vagy valami.Javaslom,hogy nézz utána egy állathatározóban.
2009. jún. 28. 23:26
 2/36 anonim ***** válasza:
78%

Ez egy szép kis aranyos pókocska... az íze is jó :)

Amúgy ha nem akarod, hogy ott legyen akkor fogd meg szépen papírzsepiben és tedd ki az udvarra...

2009. jún. 28. 23:30
 3/36 anonim ***** válasza:
95%

Bocs szivesen válaszolnék neked de én nem merem megnézni...:D

Inkább nem nézem meg mert nem tudok aludni majd, félek nehogy itt is legyen egy...

Nemtudom mi de öld meg és dobd ki a lakásból :D

2009. jún. 28. 23:38
 4/36 A kérdező kommentje:
utolsó véletlenül nem a bátyám vagy? :D áhh nagyon fo*ok a pókoktól, ilyenektől meg főleg! Ehhez sem mertem közel menni, csak muszáj voltam valahogy folytatni a takarítást és leégettem aztán rátettem egy befőttes üveget! De hogy én 1m - en belül közeledjek hozzá az képtelenség!!! Nem tudom honnan jöttek, mert sokan vannak ám, de inkább még kisebbek, ez most hatalmas példány volt! Kertes házban lakunk, szóval könnyen bejöhet bármi sajnos, de azért ilyeneket nem szeretnék látni a lakásba!
2009. jún. 28. 23:38
 5/36 A kérdező kommentje:
bocs most már utolsó előtti :D de nem gáz egyébként szép, csak ááááááhhhh menjen innen el! :D
2009. jún. 28. 23:39
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyozd le a félelmedet, nincs mese!!! 23:30
2009. jún. 28. 23:40
 7/36 anonim ***** válasza:
98%
óó hát nem ismered?:)) ő egy házi zugpók:) mindenfelé előfordul a lakásokban. én sem szeretem, szinte minden hónapban fogok minimum egyet a szobámban, nem tudom honnan jöhetnek. nem veszélyes, még hasznos is mert összefogdossa ha van benn más apró rovar, muslica, nálunk hangyákat is fogott az egyik, láttam egy eldugott sarokban egy csomó hangya volt már elfogyasztva:D viszont kiírtani nem tudom hogy lehet őket, nálam vissza szoktak térni :/
2009. jún. 28. 23:44
 8/36 anonim ***** válasza:
88%
milyen a képen? nagyon félelmetes?
2009. jún. 28. 23:47
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
jajj nézd már meg nyugodtan:))
2009. jún. 28. 23:51
 10/36 A kérdező kommentje:
huu 23:44 megnyugodtam akkor ha nem bánt :) nem ismertem őket eddig és ilyen nagy példánnyal nem is találkoztam még! De akkor nem bántom őket csak maradjanak ott ahol vannak mert azért a fóbiám sajnos még megmaradt :) Bár ha belegondolok hogy felújításnál mennyien fognak a gipszkarton mögül kijönni... jajj
2009. jún. 29. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!