Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek angol mellé, lesz...

Szerintetek angol mellé, lesz valami hasznom a török nyelvvel?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha Törökországba szeretnél menni később, akkor igen. Egyéb esetben nem sok értelmét látom. Habár hobbiból is tanulhatod, ha különösebb dolgod nincs vele, legalább lefoglalod magad és megtanulsz még egy nyelvet.
2012. máj. 18. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, küldjetek még!
2012. máj. 18. 20:35
 3/8 anonim válasza:
Én pl szeretnék szintén törökül tanulni, de mert nagy álmom kijutni dolgozni és élni Törökországba. azonkívül szép látvány egy önéletrajzhoz is a nyelvtúdások között. akár még ha van diplomád még konzulátusokra is mehetsz dolgozni, de ezzel a túdással ha pl még angolt is tudnád akkor tökéletes egy turisztikai iroda törökországi képviseletére.
2012. máj. 21. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:
kösz, az angolt tudom :D a törököt most fogom kezdeni :D
2012. máj. 21. 19:39
 5/8 anonim válasza:
nalátod. akkor mégis csak belekezdel. amúgy van már terved vele vagy csak úgy hobbiból tanulnád?
2012. máj. 21. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem csak hobbiból, mert még én sem tudom mi akarok lenni. Persze, elképzeléseim vannak, de nem tudom, mi az a munka.
2012. máj. 21. 21:19
 7/8 anonim válasza:

hát nem tudom. bizonyára akkor gimis vagy még. de ha már írni tudsz és tanulni akarsz, vagy olyan idős hogy eldöntsd mi érdekel.:).

ha érdekelnek a nyelvek nemzetközi kapcsolatokra vagy turisztikára jelentkezhetsz egyetemre. és ha tényleg érdekel a nyelvtanulás tudni is fogod és egy olyan tuddással és diplomával megalapozhatod az életed. és még utazgathatsz is. sok sikert a tanulással!

2012. máj. 22. 17:04
 8/8 anonim válasza:
100%
én is tanulok most törökül, az angol és a német mellett...a probléma csak az, hogy tanárt nem nagyon fogsz találni, úgyhogy egyedül kell hozzákezdened, és így egy kicsit nehéz :D azért kezdtem el amúgy mert voltam kint, és nagyon megtetszett, úgyhogy lehet hogy csak magamat szórakoztatom vele, de bármikor hasznát vehetem ha esetleg megint kimegyek, ráadásul ez egy olyan nyelv amit nem sokat tanulnak, szóval hátrány biztosan nem lesz :)
2012. máj. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!