Mit jelent az hogy naív?
Figyelt kérdés
a szerelemben2012. máj. 14. 21:11
1/10 anonim válasza:
A naív alapvetően hiszékenyt jelent. Mire gondolsz pontosabban?
2/10 A kérdező kommentje:
Idén nyáron ki mehetnék külföldre gyakorlatra 2 hónapra, és fizetést is kapnák, ingyen vinne ki a suli, és kapok szállást, kaját, hétvégenként meg valami más program, hétköznap meg munka (lovász). csak egy valami, vagyis valaki tart vissza: a szerelem. nem bírom ki nélküle, azt mondja szerelmes belém, egy éjszakát együtt töltöttünk, de azt mondta hogy szerinte a közel jövőben együtt leszünk ő úgy érzi, és én is ezt mondtam hogy szerintem is. dúlt a LOVE, és azt mondta hogy még sajnos nem mutatkozhat velem nyilvánosan, mert előtte le kell zárnia azt a rossz kapcsolatot amibe benne van, és nem tud kimászni belőle..!leveleztünk egy ideig, aztán hirtelen azt mondta az egyik levélbe hogy ideig hagyjam békén (nem bunkón)és azóta sem ír. nem tudom mit tegyek, halálosan szeretem őt 3 éve, és beleőrülök hogy nem lehetek vele (elvileg ő is így van) miatta lettem depressziós mert nagyon, kimondhatatlanul szeretem, és most pszichológushoz járok, mert miatta nem tudtam enni, vagdostam magam késsel komolyan, kiszúrtam 2 helyen a fülem, és a hajamat is tépettre levágtam. úgy megyek át az úton hogy nem nézek körbe, csak megyek, és nem érdekel mi jön stb.. egyszerűen csak fél embernek érzem magam, és nagyon magányos és halálosan szomorú vagyok. nem tudom miért éljek, csak is miatta még talán..
2012. máj. 14. 21:23
3/10 A kérdező kommentje:
naív lennék?
2012. máj. 14. 21:23
4/10 anonim válasza:
A körülmények egészen pontos ismerete és a résztvevő felek ismerete hiányában erre biztos választ adni nem lehet, DE azt javaslom menj el arra a gyakorlatra, jót fog tenni, kicsit eltereli a gondolataidat és segít kitisztítani a fejedet és akkor már magad is megtudod majd válaszolni ezt a kérdést, mert tiszta fejjel tisztán fogsz látni.
HA NEM AKARSZ TELJESEN BELEŐRÜLNI, AKKOR CSINÁLD EZT!
5/10 anonim válasza:
Ha 3 éve tart, nem ez a 2 hónap lesz a döntő, hidd el nekem!
6/10 A kérdező kommentje:
de félek ha 2 hónapig nem talál, többet nem keres. mert képes rá, ha szeret valakit, és nem találja, nem keresi többet, mert a lánynak akar jót, mert biztos egyedül szeretne leni. pedig ez nem igaz. de igen kimegyek külföldre, köszi :)
2012. máj. 14. 21:38
7/10 anonim válasza:
Ha tényleg szerelmes, akkor még 2 ÉV múlva is keresni fog!
Most aztán meg húzzál külföldre!!:D
8/10 A kérdező kommentje:
igen valószínű:) megyek megyek :D köszi mindenki :))
2012. máj. 14. 22:04
9/10 A kérdező kommentje:
vagyis neked köszi :))
2012. máj. 14. 22:04
10/10 anonim válasza:
Szívesen:) Örülök, hogy segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!