A naiv emberek is hibásak, hogy kihasználják és átverik őket mások?
Figyelt kérdés
Én nem igazán mondanám naivnak, de már 3.szorra használtak ki és észre se vettem.2010. szept. 28. 13:46
1/5 anonim válasza:
Nem ertem, elmagyaraznad reszleteseben , hogy hogyan hasznaltak ki?
2/5 A kérdező kommentje:
pénzügyileg és szexuálisan is kihasználtak,és csak utána jöttem rá,hogy miután megkapták amit akartak,leszarnak....:S azért vmit észre lehetett venni,valamikor hülyén belementem, valamikor pedig jól eljátszották és kitaláltak olyat,ami miatt hittem nekik mindig.És mindháromnál ez volt.
2010. szept. 28. 14:33
3/5 anonim válasza:
Hibás vagy mert hülye vagy és nem gondolod át
4/5 anonim válasza:
Nem! Pontosan ezért hívjuk őket áldozatnak, vagy sértettnek. Ha most odamennék valakihez és megütném, az az ember hibás lenne? Na ugye...
5/5 anonim válasza:
Minden ok és okozat kérdése. Hülye mert nem vette észre a jeleket h odamész majd elé és ütni fogsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!