Szerintetek havi 3000 ft cigire sok? Nálatok mennyi a havi cigiköltéség?
Szerencsére nálunk 0 :)
Szüleimnél pedig pár éve megfeleződött, ugyanis édesapám egyik napról a másikra letette kb 35 év szívás után. Anyum sajnos dohányzik, nagyjából heti 1-2 dobozzal... nem tudom ez mekkora összeg, nem vagyok ebben jártas, én sosem szívtam.
Hát... Most attól eltekintve, hogy nemdohányzóként azt gondolom, havi 1 Ft is sok cigire...
De egyébként - ismerve pár dohányost - a 3000,- nem minősül soknak, dohányos viszonylatban.
napi egy, másfél dobozzal ment el, de szivarkát vettem az utolsó több mint fél évben. Az ugye 340 talán most emelték 400 körüli árra. Viszont mivel közbejött valami ezen tudok spórolni. Még van egy fél doboz aztán abbahagyom. Tegnap sem szívtam csak 6szálat. Ha nem kellene arra a pénz amire, akkor is tervezném a leszokást. Amúgy a havi 15-20 ezer még épp belefért a keretbe.
Volt már úgy hogy abbahagytam másfél évre, most pedig végleg el akarom hagyni.
Egy dohányzóhoz képest nem sok, szerintem.
Párom 4-5 naponta vesz 1 doboz cigit, szóval úgy 4000-4500 megy el a cigire havonta. Mikor még nem voltunk egy pár, napi másfél doboz elfogyott neki. Hát ha most annyit szívna, azt nem bírnánk anyagilag.
Legjobb lenne, ha semmit sem szívna, és elsősorban az egészsége miatt.
6 éve 10ezer volt havonta. Csak én szívtam már 40 éve. Sokalltam, egyre sz@rabb olcsó cigit vettem amikből még többet szívtam. Megelégeltem és egy lázas influenza alkalmával sikerült abbahagyni a cigizést.
Hihetetlen, minden más...nagyon örülök.
Ezt főleg antidohányosoknak ajánlom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!