Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy drogos hogyan gondolkozik?

Egy drogos hogyan gondolkozik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 10:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
apukám nem kávézik xD
2009. júl. 22. 13:19
 12/27 anonim válasza:

Már négy éve küzdök a párommal.Már már odáig fajult a helyzet hogy engem nevez betegnek,állítja hogy volt orvosnál aki szerint nekem a pajzsmirigy betegségem ráment az agyamra és paranoiás lettem.

A hab a tortán hogy voltunkorvosnál én bőgve összeszakadva..ő vidáman...a hölgy megállapította ránézésre hogy ő nem drogozik nekem lenne segítségre szükségem...

se egy vérvétel se egy vizelet

Hiába mondom hogy megtaláltam az anyagot a wc ben állítja hogy megbolondultam.

Azthiszem.már képtelen vagyok bármit tenni és rettegek mivel elég sok pénze van hogy még én kerülök bajba.

Sajnos tényleg alig látszik rajta,és van aki kételkedik a szavamban,nagyon egyedül érzem magam és már úgyérzem nincs segítség.Már rájöttem hogy segíteni nem tudok,el akarok válni ő nem akar és lakásunk közös.

Igy hogy minden nap azt hallgatom hogy megbolondultam...totál kikészültem

Sikerült egy rendőrségi bejelntést is hamisítania amelyben bejelenti hogy én ezzel vádolom őt !

Hihetetlen,nem értem fel sem méri mit tesz drogozik közben meg..engem nevez betegnek

nem is hiszem hogy valaki ilyet tenne rajta kivűl

Miért tesz ilyet ?

Tud nekem valaki segíteni ?

Ebben az országban tényleg mindenkit le lehet fizetni,hisz vele élek ismerem és látom min megy kersztül olyan agresszív hogy félelmetes !

2009. aug. 30. 19:41
 13/27 anonim válasza:
29%
leginkább bután.... példa itt: [link] puszi a pocidra:D és ne legyél drogos:D
2009. okt. 5. 18:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyúak ezek a képek!!!! :( Remélem h ez viszonylag ritka!
2009. nov. 1. 20:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

szép.

amúgy a képek melyeket belinkeltél, heroinfüggők akik tűvel lövik magukba a cuccot elfertőződött sebeiről készültek.

a "drogos" nagyon tág fogalom. nem ilyen az összes drogos, ennyi erővel belinkelek képeket rothadó női nemiszervekről, hogy látjátok nem szabad dugni, mert akik dugnak ilyenek lesznek.

2009. nov. 2. 13:28
 16/27 anonim ***** válasza:
rég néztem extrémet, már hiányzott xD
2010. jan. 25. 19:58
 17/27 anonim válasza:
azon hogyan szerzenek cucuot de eszt te is megtuthatod ha kipróbálod
2010. jan. 28. 17:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gondolkozik egy drogos??? Ez sztem egy elég buta kérdés, ugyan ugy mint a többi ember...Jó aki függő annak persze h csak a cucc..de aki csak fogyaszt és nincs rákattanva semmire...ugyan ugy gondolkozik mint TE! Sőt lehet hogy még érettebben is...mert ahhoz hogy valaki cuccozzon és ne legyen függő ahhoz ész is kell nem kevés!
2010. márc. 8. 20:15
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
hát így <- XD
2010. máj. 10. 21:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Az aktív drogosoknak igenis megváltozik az életszemléletük, sokkal mélyebben gondolnak bele mindenbe, eltorzítják magukban a világról alkotott képet pozitív vagy negatív irányba. Végül vagy leáll mindennel és visszatér a gondolkodása normális kerékvágásba, vagy nem.
2010. máj. 13. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!