Egy drogos hogyan gondolkozik?
Már négy éve küzdök a párommal.Már már odáig fajult a helyzet hogy engem nevez betegnek,állítja hogy volt orvosnál aki szerint nekem a pajzsmirigy betegségem ráment az agyamra és paranoiás lettem.
A hab a tortán hogy voltunkorvosnál én bőgve összeszakadva..ő vidáman...a hölgy megállapította ránézésre hogy ő nem drogozik nekem lenne segítségre szükségem...
se egy vérvétel se egy vizelet
Hiába mondom hogy megtaláltam az anyagot a wc ben állítja hogy megbolondultam.
Azthiszem.már képtelen vagyok bármit tenni és rettegek mivel elég sok pénze van hogy még én kerülök bajba.
Sajnos tényleg alig látszik rajta,és van aki kételkedik a szavamban,nagyon egyedül érzem magam és már úgyérzem nincs segítség.Már rájöttem hogy segíteni nem tudok,el akarok válni ő nem akar és lakásunk közös.
Igy hogy minden nap azt hallgatom hogy megbolondultam...totál kikészültem
Sikerült egy rendőrségi bejelntést is hamisítania amelyben bejelenti hogy én ezzel vádolom őt !
Hihetetlen,nem értem fel sem méri mit tesz drogozik közben meg..engem nevez betegnek
nem is hiszem hogy valaki ilyet tenne rajta kivűl
Miért tesz ilyet ?
Tud nekem valaki segíteni ?
Ebben az országban tényleg mindenkit le lehet fizetni,hisz vele élek ismerem és látom min megy kersztül olyan agresszív hogy félelmetes !
szép.
amúgy a képek melyeket belinkeltél, heroinfüggők akik tűvel lövik magukba a cuccot elfertőződött sebeiről készültek.
a "drogos" nagyon tág fogalom. nem ilyen az összes drogos, ennyi erővel belinkelek képeket rothadó női nemiszervekről, hogy látjátok nem szabad dugni, mert akik dugnak ilyenek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!