Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy drogos hogyan gondolkozik?

Egy drogos hogyan gondolkozik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 10:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
61%
hogy hogy juthatna anyaghoz.
2009. jún. 25. 10:44
 2/27 A kérdező kommentje:
óó sajnálom őket...bárcsak tudnék segíteni az összesen :(
2009. jún. 25. 10:47
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
Azért ez attól is függ, hogy neked ki számít drogosnak. Aki pl alkalomadtán elszív egy füves cigit, annak azért nem ez teszi ki a gondolatai nagyrészét..
2009. jún. 25. 11:01
 4/27 A kérdező kommentje:
dehogy..nem a füves cigiről beszélek..én is elszívok max 1 évbe egyszer..a keményebb drogosokról beszélek...
2009. jún. 25. 11:04
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem igaz, hogy csak az anyagon jár az eszük. Például ha éppen hatás alatt vannak, akkor elég fura és szürreális dolgokat tudnak mondani. Olyanokat hisznek, ami nincs. Gyakran szóban szinte lealázzák magukat (gondolom lelki problémákból adódott a drogprobléma). Félnek, mert gyakran hallucinálnak, érzékelnek olyan dolgokat, ami nincs. Megdöbbentő rendszert tudnak kialakítani gyakorlatilag bármi között, összeesküvés-elméleteket gyártanak. De van, amikor szimplán euforikusan boldogok lesznek, szinte nincsenek maguknál, még a mozgás is nehezen megy. Aztán van, amikor teljesen felpörögnek, energikusak lesznek. Minden szer, minden egyes alkalommal másképp hat. Nincs két egyforma helyzet, ez biztos.

Ha éppen tiszták, akkor is "érdekesen" gondolkodnak, levertek, idegesek.

Mindkét állapotban volt már szerencsém beszélgetni, engem is leszívott, szörnyű végignézni, végighallgatni ezt.

Én is szeretnék segíteni nekik, próbáltam is néhány emberen (ismerőseim), de nem lehet. Amíg ők nem akarják, addig képtelenség, és sajnos amíg nem szenvednek és nincs halálfélelmük, nem akarnak. Gyakran még akkor sem. Szívfájdító végignézni emberek leépülését, pláne ha még szeretjük is őket, de nem sok mindent tehetünk... A drogok terjedését megakadályozni nem lehet, a drogprevenció nem elég, sőt, magamból kiindulva inkább csak mégjobban felkelti az érdeklődést (de én nem próbáltam ki, hiába a kíváncsiság). Aki akarja, sajnos csinálni fogja. Azt kell elérni, hogy ők akarják abbahagyni.

De azért én még mindig szeretnék drogambulancián dolgozni. :)

2009. jún. 25. 11:05
 6/27 anonim ***** válasza:
61%

kicsit buta a kérdésed:)

nem minden ember ugyanolyan. a drogosok is emberek, ők is máshogy gondolkodnak, nem ugyanúgy.

természetesen előtérben az általa használt szer van, amikor nincs neki arra törekszik, hogy hozzájusson.

2009. jún. 25. 11:52
 7/27 anonim ***** válasza:
25%
sztem sehogyan sem gondolkoznak
2009. jún. 25. 12:18
 8/27 anonim ***** válasza:
89%

köszi a lepontozást, érdekes, hogy azzal sosem értenek egyet az emberek, aki tényleg benne van dolgokban, és rendelkezik némi tapasztalattal(itt pl több drogost is ismerek), és aki nem azt szajkózza mint az átlag.

köszönöm szépen, és gratulálok.

neked meg főleg: "ők nem gondolkodnak". TE nem gondolkodsz amikor ilyet beírogatsz, vagy kijelentesz...

2009. jún. 25. 13:32
 9/27 anonim ***** válasza:
70%

egy drogos hogyan gondolkozik...

erről tudok egy nagyon jó blogot... érdemes elolvasnotok.

nem írhatom ki a címét... a manurequiem pont wordpress pont com

2009. júl. 7. 13:41
 10/27 anonim ***** válasza:
97%

apukád hogy gondolkozik, amikor megissza a reggeli kávéját? a kávé is drog, nézz utána.

neharagudj, nem akartam személyeskedni, de nayon felbosszantott ez a kédés.

a "drog" egy eszméletlenül tág fogalom.

2009. júl. 22. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!