Szerintetek 19 évesen szülni nagyon korai?
A legutóbbi válaszra reagálnék: felszabadultan utazgatni, élni addig lehet, amíg nem vagy megkötve pl. egy abortusz által. Jó hallani, hogy elégedett vagy az életeddel, és a Nővéred is úgy érzi, helyesen döntött.
Kedves Gréti!
Örülj gyermekednek, ha vki túl halogatja a gyermekvállalást, lemarad róla. Azért annyira nem vagy fiatal, ez a kor ideálisabb, mint 30 fölött, még ha az is a gyakoribb a nők körében.Energiád is több van, és a lényeg:már most szereted!Ő már él, és a részed. Rátok is fog hasonlítani, és a szemében majd magatokat láthatjátok.
Egyik fiam ma 2-szer is mondta nekem, hogy szeret.Nagyon hálásak!
Szerintem nem nagyon korai, annyit lehet tanulni azáltal, hogy gyermeked lesz, az életről. Szerintem nagyon klassz hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat! Hajrá, mert nagy kihívás lesz, de jó kihívás és a kicsi mindig örülni fog, hogy ilyen fiatal anyukája van. Sokkal jobb, mint egy agyonféltő 30 feletti anyuka...
Orsi
Bocsánat ezt nem ide szántam!!
:))
Szia Gréti!
De örülök, hogy megtartjatok!
Hogy vagy, hogy van a baba, a baratod, csaladod?
Privatban irj, ha ugy jobb!
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!