Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi tart minket életben?

Mi tart minket életben?

Figyelt kérdés

Kedves magyar és határon túli polgárok.

Van-e ami igazán éltet minket? A szeretet?

És hogy vészeljük át a napokat?

2012. ápr. 23. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ráadásul a célok jönnek maguktól.. ha nyomorban élünk is cél az hogy jobban éljünk. ha szomorúak vagyunk cél lehet hogy boldogabbak legyeünk.. mindig van valami.ha egy kutyánk van és meg kell etetnünk akkor azért...de nekem nagyon hittéritö maszlagnak tünik ez az egész, olyan mintha ez a kérdés azért lett volna kiirva hogy a kérdezö be tudja csempészni az úr az én pásztorom szlogent, mert minden ibzonnyal oylan nyomoruságos életet élt hogy elrugaszkodbva a realitástól belemenekül egy ilyen jellegű szentimentalitásba. megsúgom az is egy túlélési ösztönfolyamat. hinni olyasmiben ami nem bizonyitott ergo el sem pusztitható. csak hogy ezek mind mivagyunk, nem egy 2000 éves könyv meg az atyaisten...nem ő ad kenyeret,hanem a pénzből veszed amit keresel. amit nem isten ad hanem a munkaadó. és igy feljebb,tovább..oxigént sem ad,azt a tüdönk szüri ki magunkban. valamint hogy van e valami éltet arra hajaz mi azélet értelme ugye.. márpedig az életnek senki nem mondta hogy van értelme,sokkal inkább ok okozat elvén alakult ki minden önfentartó ösztönünkel (a túlélésével is).tehát ez egy csinos köntösbe boronált filozófiai kérdés a kérdező mélységesen hívő válaszaival..ráadásul ha szerinte az úr az ö pásztora akkor fölösleges volt a kérdés is mert a választ a kérdésére ő tudja....pedig nem véleménykutatásnak tűnt a kérdés, hiába lehet hogy annak volt szánva..
2012. ápr. 27. 20:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem akartam én senkit meggyőzni, főleg nem vallási szinten. Az meg, hogy elrugaszkodni a realitástól és nyomorúságos élet, hát nem tudom ezt hogy gondoltad. Valószínű nem véletlen, hogy pont ezek a szavak jutottak eszedbe. Ezek szerint nyomorúságos volt eddig az életed? Máskülönben nem tudom, hogy mi értelme volt ilyen feltételezésekbe bocsátkozni.

Ennyire félreértettük egymást? Vagy inkább csak nagyon különböző a gondolkodásunk.

2012. ápr. 28. 22:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ez kevés. A szavak nem elegendőek ehhez. Ez sokkal többről szól. A vallást és a hitet nem is lehet leírni, vagy szavakba önteni.
2012. máj. 4. 22:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Azt hiszem leányok, fiúk, srácok, csajok, asszonyok illetve kisasszonyok, hogy minket már nem tart semmi életben. Ennek ellenére élünk? Nem. Már nem élünk. Halódunk. Az utolsó idők...

Csernozjom-Csilis csokoládé

E két szóval még zavart keltek. Eltűnődhetünk ezeken. Kortól, nemtől, igentől függetlenül.

2012. máj. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!