Mi az alekosz száma? A bnőmet már csak a gépek tartják életben.
lécci segítsetek,és ne fikázzatok.
A legjobb barátnőm haldoklik,és azért kéne a száma s vv-s alekosznak.a bnőm imádja.
"A bnőmet már csak a gépek tartják életben."
Ha ennyire ráfüggött a VV-re, akkor eddig is a gépek tartották életben. (t.i.: TV)
elsőnek: hülyegyerek,én lány vagyok.másrészt te egy elég érzéketlen ember lehetsz.nem vok rád kiváncsi.
másodiknak:te se vagy több egy érzéketlen embernél.sajnállak.
Kedves kérdező! Akkor tegyük félre azt, hogy a VV milyen "magas" szellemi színvonalat képvisel és hogy alekosznak milyen hasznos a "munkássága".
Ugye nem gondolod komolyan, hogy itt bárki tudja alekosz telefonszámát? Szerinted alekosz kiadná-e a telefonszámát, hogy aztán fél percenként rajongók hívogassák? Ennyire azért ő sem hülye, meg aztán van neki más dolga is.
Szerintem írj a Fókusznak egy levelet, ha tényleg ez a helyzet..
Másoknak.. meg nem kéne lefikázni a másikat, tény hogy sokszor van az hogy az embert át akarják vágni..de vegyük csak a tegnapi Frizbiben bemutatott májdonort kereső lányt.. Fikázták Facebookon.. lehordták mindennek, és tessék mégis az a baja, és mégis megjelent nyilvánosság előtt.. remélem annak a keze leszáradt tőben aki baszogatta..
Ugyanez megy itt is.. most míg az ember nem lát a dolgok mögé ne fikázza a másikat... Mert ha tényleg igaz,akkor remélem közbelép a lelkiismeretetek, ha van.. Ha meg nem igaz... gondoljátok azt hogy legalább megpróbáltatok segíteni... és PÉNZBE SE KERÜLT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!