Milyen nevek cigányosak nagyon? A Mercédesz az?
Figyelt kérdés
Kisfiú és Kislány neveket keresek, olyat amit mondjuk egy "magyar ember" nem adna a gyerekének.. Nagyon fontos. Segítsetek, minél tőbb kéne... Köszönöm előre is.2009. jún. 21. 12:19
21/53 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval a Szavétát úgy csúfolnák hogy Szalvéta
talán még a Zsenka elmegy
22/53 anonim válasza:
A Richárd nagyon ott van. Főleg a becézése Ricsi...
25/53 anonim válasza:
Én a Zsenkát nem tartom cigányosnak, szerintem egyszerű hangzása van. Már csak azért is, mert van egy plüssöm, ami a Zselka nevet kapta, mert Zselickisfaludhoz köthető, és innen jött... ez persze csak az én véleményem.
De miért kell neked cigányos név? Valakit szívatni akarsz, vagy valami játékhoz kell?
Csak mert nem hiszem, hogy a saját gyerekedet akarod így hívni. :)
27/53 anonim válasza:
nekem tetszik az Áfra, egyik kedvencem, nekem nem cigányos. de pl sulinkba járt egy Amadeus. ami nekem cigányos az a Pamela, Vanessza, Szamanta, és a hasonlók. meg szerintem a Zsanett is az.
28/53 anonim válasza:
Ludmillának hívják a kecskémet, és ő nem cigány! :D
29/53 anonim válasza:
Zsüsztin!
Oké, a kecskéd tuti nem az. :D Viszont csomó cigánylányt Ludmillának hívnak. Ezt Te is tudod, nem?
30/53 anonim válasza:
utolsónak: hát, mielőtt elneveztem Ludmillának, nem hallottam még ezt a nevet máshol, mástól. Egyik barátnőmet kértem meg, hogy mondjon valami furi lánynevet, ami olyan hangzásra, mint a Lénárd, vagy a Zelma, vagy a Gerzson, szóval nem szokványos női nevet, és így lett Ludmilla. :D De még cigányoknál tényleg nem hallottam ezt a nevet. Tifánit már annál inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!