Mért gondolja mindenki azt, hogy a Mercédesz a gázos név?
Figyelt kérdés
Ezért nincs pasim?2010. máj. 20. 15:45
2/17 anonim válasza:
Biztos nem a neved miatt nincs pasid.
3/17 anonim válasza:
szerintem ronda név és télleg cigányos meg egy kocsira emlékeztet
4/17 anonim válasza:
Biztos, hogy nem azert nincs pasid, mert Mercedesz a neved. Valahol mashol keresd a bibit. Orulj neki, hogy nem Jolan vagy
5/17 A kérdező kommentje:
ennyi erővel a Jennifer is az! engem így hívnak és én büszke vagyok rá,kiváncsi lennék, ha szemtől szembe állnánk, akkor is a képembe vágnád, hogy "fúj cigányos"!?
2010. máj. 20. 15:51
6/17 anonim válasza:
Én azért nem adnám a gyerekemnek, mert egyrészt egy autó márkanév, másrészt meg sok cigánynak ez a neve, és ettől cigányos lesz. Amúgy tuti nem a neved miatt nincs barátod.
7/17 A kérdező kommentje:
ez olyan furcsa, eddig senkitől nem kaptam ennyi kritikát, mint most! mindidáig csak dicsérték a nevem, akkor lehet, hogy őkis csak hazudtak?
2010. máj. 20. 15:55
8/17 anonim válasza:
k*urva szar név ;) ,mert egy kocsira emlékeztet
és amúgy nagyon hülye vagy ha azt hiszed a neved miatt nincs pasid
9/17 anonim válasza:
amúgy még jó h dicsérik a neved :D
mit szólnál hozzá ha belemondanák az arcodba h szar a neved :D
10/17 A kérdező kommentje:
nemár, akkor ezek szerint borzasztó nevem van! mintha nem lennék már ígyis szerencsétlen!
2010. máj. 20. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!