Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért gondolja mindenki azt,...

Mért gondolja mindenki azt, hogy a Mercédesz a gázos név?

Figyelt kérdés
Ezért nincs pasim?
2010. máj. 20. 15:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
miért az jobb lenne, ha Lada lenne a nevem v Trabant? a Merci legalább egy luxusmárka! hehe
2010. máj. 20. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem is van egy Merci nevű ismerősöm, szerintem nem csúnya név. A gyerekemnek nem adnám (mert már kitaláltam más nevet ami tetszik), de van akinek jól áll, más nem is kell.
2010. máj. 20. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem cigányos név, csak idegen a hangzása. Ugye megszoktuk, hogy mindenkit Erzsébetnek, Máriának, Eszternek, Katalinnak hívnak. Én mondjuk nem adnám gyereknek, mert az autó miatt biztos szekálnák. De előbb volt a Mercédesz keresztnév, mint autó, ezt jobb tudni.

ui: Nekem a Jolán nagyon tetszik, mint név.

2010. máj. 20. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:21

Te normális vagy?? Miért szégyellje magát azért, mert ez a neve?? Ja és nem biztos, hogy cigány. Na meg ha az lenne, akkor mi van. (én sem rajongok értük, de azért nem szidom mindenfelé őket)

Nekem sem tetszik a Mercédesz név. (már korábban leírtam miért), de ha lenne egy ilyen nevű barátnőm vagy ismerősöm csak a neve miatt nem utálnám.

2010. máj. 20. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom ezzel a névvel :) sztem szép :)
2010. máj. 20. 19:03
 16/17 A kérdező kommentje:

fehér a bőröm és szőke a hajam, normális családból származom, nem vagyok cigány!

ENNYI!

2010. máj. 21. 14:46
 17/17 anonim válasza:
Hát nekem is az a nevem én nem mondta még senki hogy cigányos...Mondjuk rám nem is tudják a tejföl szőke hajamról meg a kék szememről ítélve...
2010. aug. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!