Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nevek cigányosak...

Milyen nevek cigányosak nagyon? A Mercédesz az?

Figyelt kérdés
Kisfiú és Kislány neveket keresek, olyat amit mondjuk egy "magyar ember" nem adna a gyerekének.. Nagyon fontos. Segítsetek, minél tőbb kéne... Köszönöm előre is.
2009. jún. 21. 12:19
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem lenne Mercédesz nevű ismerősöm, azt mondanám hogy cigányos. De ez is megítélés kérdése! Az ismerősöm, hófehérbőr, platinaszőke rövid haj, aminek az alja fekete, és az egész csajszi egész lényében, megjelenésében, tiszta Mercédesz, annyira illik rá a neve, hogy ennék jellemzőbbet nem is adhattak volna neki a szülei, jól áll neki nagyon.

Aztán van egy Stella nevű ismerősöm, neki is nagyon illik a neve... ő pont olyan szemét, ribis, beképzelt, undok csaj, amilyet csak egy "Stelláról" tudnék elképzelni.

Szerintem a legcigányosabb név az Áfra. Mamámék utcájában a cigánysoron már minden második kislányt így hívnak mert ez az új divat náluk.

2009. jún. 21. 13:18
 12/53 anonim válasza:
49%

Nah more, dzsanázz ide, itt az őszinteség:

Rómeó-unoka öcsím

Józsi-ápám

Örzsike-Ányám

Máriká-nővírem

László-á bátyám

Solti-á nágybátyám

Krisztiján meg én elnník......... érted csáje?

2009. jún. 21. 13:28
 13/53 anonim ***** válasza:
91%
Mi a barátommal múltkor ezt hallottam egy anyuka szájából, amint futott a gyereke után. : "Nem szabad oda menni, Pascal, kisfiam! " Valamelyik szülő biztos megszállott fizikatanár. :D Mindenesetre nem tudtunk mire gondolni, hogy ne röhögjük el magunkat, és ne sértsük meg az anyukát. Szerintem egy megszokott név is lehet nagyon szép. Valami olyasmit keress.
2009. jún. 21. 13:39
 14/53 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a Szandokán a legrosszabb!
2009. jún. 21. 13:41
 15/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Virginia, Zsülietta, Szavéta, Zsenka, azok is cigányosak nem???

2009. jún. 21. 13:56
 16/53 anonim ***** válasza:
82%
Gusztáv, Rajmund, Ignác, Aurél ezek is cigányosak.
2009. jún. 21. 14:07
 17/53 anonim ***** válasza:
92%

Hallottam már Rambót és Herkulest is. :)

De mindegyik az,amiket írtak. És még a Márkot is szeretik,pedig az alapból nem cigányos.

Márió, Titanilla szintén azok.

2009. jún. 21. 14:14
 18/53 anonim ***** válasza:
88%

Virginia, Zsülietta, Szavéta, Zsenka még cigányosabb is, mint amiket itt felsoroltak. normális nevek nem jutnak eszedbe? :)

egyébként terhes vagy? mert akkor gratulálok. de adj a gyereknek egy szép nevet.

nem lehet pl Eszter, Zsófia, vagy valami ilyesmi?

2009. jún. 21. 14:19
 19/53 anonim ***** válasza:
48%
Alexandra, Ármándó, Szandra, Elvira, Barbara, Alexander, Renátó, Mercédesz, ..
2009. jún. 21. 14:19
 20/53 anonim ***** válasza:
91%

Virginia,Zsülietta, Szavéta, Zsenka -hát ezek nagyon cigányos nevek.(már bocs)

A Denizsa is cigányos név.

2009. jún. 21. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!