Milyen nevek cigányosak nagyon? A Mercédesz az?
Figyelt kérdés
Kisfiú és Kislány neveket keresek, olyat amit mondjuk egy "magyar ember" nem adna a gyerekének.. Nagyon fontos. Segítsetek, minél tőbb kéne... Köszönöm előre is.2009. jún. 21. 12:19
1/53 anonim válasza:
Mercédesz, Dzsenifer, Árámándó, Rafael, Renátó.
2/53 anonim válasza:
Eszmeralda, Dzsenifer, Donatella, Mercédesz, Rozalinda, és nagyjából az összes szappanopera-szereplő :D
3/53 anonim válasza:
Ja, férfinevek közt: Rafaello, Roberto, Armando, Carlitos, Nikolász, és az összes szappanopera-szereplő :D
4/53 anonim válasza:
Szamanta, Milángrosz, Amarilisz, Florencia, Kimberly, Dzsesszika
Sebázstián, Leonardo, Rinaldó, Maximiliánó, Marcelinó, Csörsz
a Mercédesz szerintem nem annyira, bár nem adnám gyereknek:)
5/53 anonim válasza:
Én a Vanesszától kapok agybajt. Meg a Kevintől. DE szerintem ne szúrj ki egy ilyesmi névvel a gyerekeddel. A többi gyerek nagyon cikizné amiért a nevével kilóg a sorból. Sőt néha még néhány felnőtt is. Később, nagyobb korban már lehet menő lenne a különleges nevével, de szerintem az nem ér annyit, hogy gyerekkorában szekálják.
6/53 anonim válasza:
A Vanessza és a Kevin egyáltalán nem cigányos, a Mercédesz annál inkább.
7/53 anonim válasza:
Szerintem cigányos. Amellett meg elég hülyén hangzik. Nem értem azokat akik ilyen neveket adnak a gyereküknek. :S
8/53 anonim válasza:
Tudod, milyen nevet képzelj el? Amilyen néven nem tudnál megszólítani egy idős embert, vagy egy idős asszonyt.
"Merci néni" - el sem tudom képzelni
"Niko bácsi" - ezt sem.
Viszont
"Anna néni", "Endre bácsi" - jól hangzanak. :)
Szóval minél bugyutább név, annál kellemetlenebb a hangzása néni-, vagy bácsi- utótaggal.
9/53 anonim válasza:
Hallottam már olyat is,hogy "Chanel,gyere má".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!