Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elegem van mit csináljak?

Elegem van mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmböl már nagyon elegem van, mert elvileg én vagyok a legjobb barátnője, de folyton más lányokkal van, és ha én vagyok más lányokkal, azt az orromra köti. És ha eljön ide rögtön mondja, hogy mitcsináljunk, de ha nekem nincs kedvem akkor: ,,Hát így ne várd el hogy Veled legyek'' És ha nem az van amit ő fütyül akkor rögtön pattog. De már iszonyatosan zavar, meg hogy én leszarom a fejét. De már elegem van belőle, de régen meg tök jóban voltunk, ezért nemszeretnék összeveszni vele.
2012. ápr. 19. 15:43
 1/4 anonim válasza:

Megkérdezhetem hány évesek vagytok?

Nekem is vannak nagyon jó barátnőim. Ezen a fázison kb az általános iskolában tartottunk. De azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, 2 hetente csajos este van. Akkor összeülünk, 4-en és megy a pletyi immárom 10-12 éve :)

2012. ápr. 19. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
13
2012. ápr. 19. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez van. Barátnőm nekem siránkozik arról hogy "X" nem foglalkozik vele és hogy milyen rossz neki az élete. De azt nem veszi észre hogy velem ugyanezt csinálja. Bezzeg ha én más (igaz) barátnőimmel vagyok, akkor már megy a sértődés hogy "jól van, menjél csak a kis "Y"-odhoz!" Nos tudni kell róla azt, hogy van egy lány akit nem bír, de barátkoznia kell vele mert anyukáik egy munkahelyen dolgoznak. Na ha nem vele van vagy bármi akkor rögtön lecseszi a másik lány anyja. A legdurvább az volt, hogy azt mondta: " Ugyan, kibírod még ezt a 3 hónapot, utána úgyis együtt leszünk nélküle". Szóval szerintem ezek nem igazi barátságok. Én sem szeretnék összeveszni vele.

13/L

2012. ápr. 19. 17:27
 4/4 anonim válasza:
velem is ez volt, a te cipodben voltam akkor... ma nem is beszelunk, de igazabol nem is zavar
2012. ápr. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!