Elegem van mit csináljak?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Nekem is vannak nagyon jó barátnőim. Ezen a fázison kb az általános iskolában tartottunk. De azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, 2 hetente csajos este van. Akkor összeülünk, 4-en és megy a pletyi immárom 10-12 éve :)
Velem ugyanez van. Barátnőm nekem siránkozik arról hogy "X" nem foglalkozik vele és hogy milyen rossz neki az élete. De azt nem veszi észre hogy velem ugyanezt csinálja. Bezzeg ha én más (igaz) barátnőimmel vagyok, akkor már megy a sértődés hogy "jól van, menjél csak a kis "Y"-odhoz!" Nos tudni kell róla azt, hogy van egy lány akit nem bír, de barátkoznia kell vele mert anyukáik egy munkahelyen dolgoznak. Na ha nem vele van vagy bármi akkor rögtön lecseszi a másik lány anyja. A legdurvább az volt, hogy azt mondta: " Ugyan, kibírod még ezt a 3 hónapot, utána úgyis együtt leszünk nélküle". Szóval szerintem ezek nem igazi barátságok. Én sem szeretnék összeveszni vele.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!