Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Csaba név tényleg "csúnya"név?

A Csaba név tényleg "csúnya"név?

Figyelt kérdés
egyszer ez volt a téma a társaságomba ,hogy ki-milyen nevet szeret és nekem azt mondták ,hogy érdemesebb lenne kitalálnom valami becenevet mert ez csúnya amolyan rossz csengésűnév .szerintetek?
2009. jún. 18. 16:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
engem is Csabának hívnak, először nekem sem tetszett ez a név de mostmár "kibékültem" vele, egyébként engem Csabesznak hívnak és úgy szerintem egész jó -szerintem-
2009. jún. 18. 19:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
a Csaba legendáról hallottatok már vagy Szent Istvánról,ez a történelmetekhez tartozik és szerintem nem kellene asszimilálódni a társadalmakba megkellene maradni a saját nemzetetek adta örökségeknél.így a neveknél is
2009. jún. 19. 11:51
 23/26 A kérdező kommentje:
én nekem mindig is tetszett csak nem tudtam ,hogy az ország fele falra mászik tőle:D
2009. jún. 19. 14:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem tetszik..
2009. jún. 19. 21:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

sztem sokaknak tetszik, én nagyon sok Csabát ismerek, többek között az egyik bátyám és az apám is Csaba :D

jah és én Csabinak becézem vagy CséBének :P:D

2009. jún. 19. 21:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szép név a Csaba. Főleg, ha Csabinak becézik.
2011. jún. 8. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!