A Csaba név tényleg "csúnya"név?
Figyelt kérdés
egyszer ez volt a téma a társaságomba ,hogy ki-milyen nevet szeret és nekem azt mondták ,hogy érdemesebb lenne kitalálnom valami becenevet mert ez csúnya amolyan rossz csengésűnév .szerintetek?2009. jún. 18. 16:05
11/26 anonim válasza:
Nekem sem tetszik különösebben, de van 2 Csaba barátom, és mindkettő imádnivaló, úgyhogy a nevük is az már :)
12/26 A kérdező kommentje:
nekem a kevinrőlmindig az uborka jut eszembexd.
2009. jún. 18. 16:36
13/26 anonim válasza:
Nekem úgy magában nem jön be a név... de ez nem azt jelenti, hogy szerintem rossz név. Olyan átlagos.
Ismerek Csabát és jó fej :D A nevével meg nem foglalkozom túl sokat.
14/26 anonim válasza:
Szerintem sincs vele gond! Jobb, mint a Kevin vagy a Patrik vagy a Dominik!
15/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Bár úgy, h. Csabi, talán MÉG jobban hangzik.
16/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Volt egy nagyon küzdelmes kapcsolatom egy Csabával...28/N
17/26 anonim válasza:
nekem tetszik ez a név:) a gyerekemnek talán nem adnám, de csak azért mert túl sok Csaba nevű ismerősöm van. (L)
18/26 anonim válasza:
szép magyar név, örülj neki! 18L
19/26 anonim válasza:
nekem kifejezetten teccik,főleg úgy h Csabi:)sztem nagyon szép név.hát a Jóskánál,meg a Pistánál biztos h jobb:)
20/26 anonim válasza:
Csaba nem olyan rossz de a Csabi jobb :)) én az Imrétől mászok a falra :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!