Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Csaba név tényleg "csúnya"név?

A Csaba név tényleg "csúnya"név?

Figyelt kérdés
egyszer ez volt a téma a társaságomba ,hogy ki-milyen nevet szeret és nekem azt mondták ,hogy érdemesebb lenne kitalálnom valami becenevet mert ez csúnya amolyan rossz csengésűnév .szerintetek?
2009. jún. 18. 16:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik ez a név
2009. jún. 18. 16:06
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem tetszik. Olyan mint a Mihály, vagy a Béla. Olyan durva hangzása van.
2009. jún. 18. 16:07
 3/26 A kérdező kommentje:
a végére kiirnátok h l vagy F?:Pam köszi eddig:)
2009. jún. 18. 16:08
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
16:07 F/31
2009. jún. 18. 16:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

A batyam is Csaba, neki jol all :))

Amugy a gyerekemnek nem adnam de ugy hogy a tesom ugy jol jon :))

32/L

2009. jún. 18. 16:10
 6/26 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a Csaba névtől feláll a hátamon a szőr. Ki nem állhatom, szerintem ez a legrondább név Mo-on. Mondjuk lehet, hogy az is alakítja a véleményemet, hogy akiket Csabákat eddig ismertem, az mind vagy iszonyú buta volt, és nem tudott viselkedni sem, vagy folyamatosan folyt az orra, egyenesen a szájába, vagy koszos, ápolatlan volt, és ezáltal hozzákötöm a nevet a tapasztalatokhoz.

Ha téged így hívnak, a helyedben én is kitalálnék vmi becenevet, de véletlenül se a Csabit... Bocs.

27/l

2009. jún. 18. 16:14
 7/26 A kérdező kommentje:
és nekem azt mondták ,hogy érdemesebb lenne kitalálnom valami becenevet<--- ááá nem így hívnak xD.de mostmár jó tudni ,hogy nem csak én hanem a nevem is ronda:D köszi a válaszokat:)
2009. jún. 18. 16:24
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem csúnya,hanem ősi magyar név ? Nem tanultatok Csaba királyfiról?Szebb,mint a mostani idegen.sokszor kimondhatalan nevek.
2009. jún. 18. 16:27
 9/26 anonim ***** válasza:
93%
Azoknál tuti szebb. Átlagos név.
2009. jún. 18. 16:29
 10/26 anonim ***** válasza:
92%

Jah..manapság átveszik az amerikai neveket és azokhoz még hozzá is költenek vmit:@

Lány vezetéknevek és keresztnevek amik egyáltalán nem illenek össze és "amerikaiasak":

Tóth Dzsesszika (v. Jessica)

Kovács Dzsennifer (v. Jennyfer)

Tóth Vanessza (v. Vanessa)

Fiúk:

csak keresztnevek:

Kevin

Sebastian

stb......xD

2009. jún. 18. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!