Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Angolban hogy szótagolunk,...

Angolban hogy szótagolunk, választunk el?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

én dogáknál mindig ugyanúgy csináltam, mint magyarban, hogy egy magánhangzó egy szótagban, és nem vette hibásnak a tanárnő :)

14/L

2009. jún. 18. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, a szótárban benne van. Úgy tudom, hogy hangsúlyok alapján.
2009. jún. 18. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
2009. jún. 18. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

ne akard tudni...én is csak egyszer néztem bele egy könyvbe,hát valami szörnyű,pedig egyszer muszáj lesz megtanulnom,mert tolmácsnak készülök :S

inkább ne válassz el!minden tanár ezt tanácsolja

egyébként itt van egy kis leírás: [link]

2009. jún. 18. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2. és 3. válaszoló vagyok, rosszul írtam, kiejtésre gondoltam. De ezt megerősítette a link is: kiejtés, ami sokszor hangsúlyon is múlik.
2009. jún. 18. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
a 4. válaszolónak igaza van, jobb ha nem választod el a szavakat
2009. jún. 18. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor az angoltanárnőmtől kérdeztem órán hogy hogy választjuk el,akkor falfehér lett csak bámult maga elé és azt mondta "Oké..vége az órának...Mehetnek szünetre"

Engem meg benttartott és azt mondta h bozralmas ez az elválasztós cucc,nehogy mégegyszer felhozzam :D..

Így kikészülni..:D

2010. júl. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!