Milyen napod volt?
nekem szar :( egy csomó jó programomról le kellett mondanom a ............................ vihar miatt mert ugye Zalában lakok.Estem egy olyan nagyot hogy majdnem elájultam.
Mi is fakardoztunk és kaptam egy totális ütést az álkapcsomra (szerencsére nem lett baj) kiestem egy hintából.
mást már nem tudok mondani :( de jövő héten tábor és az már csak jó lehet :)
A mai még csak most kezdődik :D
Őszintén szólva nekem tetszett a tegnapi napom. Egész nap kockultam és írtam egy történetet, ami eddig jól alakul. :)
A kedd pedig nagyon jó volt :D Belementem a derékig érő mocsaras, büdös, undorító patakba egy kiskacsa miatt :) Muszáj volt visszahúznom a vadász ösztönökkel megáldott ebemet, különben szegény kis hápoginak annyi. De így... nekem köszönhetik a kiskacskát az életüket. Meg nekem is köszönhetik azt az izgalmat, amit a nyomukban úszó spániel okozott :D
Az már más tészta, hogy utána undorító kinézettel, de kénytelen voltam végig sétálni a fél kerületen.
Habár lehet, hogy csak én fogom fel túl pozitívan :D
Hát én ma kaptam meg az érettségi bizonyítványom, és annyira örülök neki, hogy sikerült. Ti is örültök neki? :D
Más nem történt, de ezzel beérem még vagy 1 hétig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!