Milyen volt a mai napod?
jó :) kiélveztem a napsütést, kaptam egy rég várt e-mailt, megbeszéltem a barátnőmmel, hogy mikor megyek hozzá Németo.-ba.
és még jobb lesz, mert mindjárt indulunk gitárestre :)
reggel felkeltem. kimentem a konyhába és megittam a reggeli kávémat. jól esett. ezután célba-vettem a wc-t. nálam a napok általában így kezdődnek. ezután kimentem az udvarban lévő cseresznyefáról zabáltam cseresznyét , ami jól esett :)
kutyámnak is oda dobáltam pár szemet , és bezabálta :D
ez felvidított. ezután beültem a gép elé és felmentem facebook-ra , meg msn-re. lájkolgattam, csevegtem egy régi spanommal. ezután megcsináltam vizsgaszigorú módba egy kresz-tesztet és örömmel fogadtam , hogy átmentem :D
Király , lassan meglesz a jogsi! :D
gondolkodtam , hogy mit is tehetnék a szombati szabadnapommal. rég volt példa arra, hogy szombaton is szabadnapos voltam úgyhogy elhatároztam , hogy felhívom kedvenc kollégámat és megkérdezem tőle , hogy nem -e tud egy kis zöldséggel kisegíteni. Mondta , hogy persze, majd rám csörög. ezután megcsináltam még egy KRESZ-tesztet, amin ismét sikeresen átmentem. ettől megint csak jókedvem lett. gondolkodtam , hogy mit is tehetnék amíg várakozom , hogy kollégám visszahívjon. Számítógéphez nem ülhettem , mert az öcsém már odaült. úgy döntöttem henyélek :D lefeküdtem az ágyra néztem ki a fejemből és hallgattam közben a rádiót, amin jobbnál jobb zenék mentek folyamatosan :D lassan felhívtam kollégámat , mert csak nem akart visszahívni. felhívtam, beszéltem vele és mondta , hogy 4-5 felé ráér, hogy összefussunk egy pillanatra. volt addig időm , és mivel már nagyon csak megkajásodtam a szombati semmittevésemben, ezért csináltam 3 szendvicset , amit kicsit mikróban bemelegítettem, de csak annyira , hogy a sajt ép olvadjon benne és bezabáltam és az is kellemesen esett. visszaültem a számítógéphez , mert addigra öcsémnek Xbox-ozni támadt kedve . kicsit neteztem, egyszer csak hazaért kisöcsém akivel egy szigorúan bizalmas üzleti tranzakciót kellett lebonyolítanom, aminek a részleteibe most nem is megyek bele. közben csörgött kollégám , hogy menjek le hozzá. Lementem hozzá kisöcsém új versenybicajával. Megcsörgettem a házuk előtt. Csörgött, hogy vonuljak át a házukkal szinte szemben lévő utcába , mert ő most ott van egy autótalálkozón ahol egy félmeztelen csaj mosta a kocsikat leragasztott mellbimbóval :D. odafelé találkoztam vele, váltottunk pár szót , közben 2-szer kezet fogtunk, elbúcsúztunk és hazajöttem. sajnos nem sokat láttam a csajból, aki a kocsikat mosta , de azért facebook-ra felkerült egy kép róla ,,vigaszdíjként" :). na mind1. itthon tekertem egy dzsoint-ot és elszívtam a szűk családi körben. Sajnos öcsém kimaradt belőle, mert 3D-s moziba ment. ezután megint ettem 3 szendvicset, majd beültem megint a gép elé, és felmentem gyakori kérdésekre is, ahol erre a kérdésre nekiálltam megírni a választ. elérkeztünk a jelenbe. most nem tudom hogyan tovább , mert úgy érzem elég hosszúra sikerült a válaszom. ha most áramszünet lenne , vagy kék halál nem hiszem , hogy újra nekiállnék megírni ezt a választ. szerintem lassan be is fejezem. tekerek még egy cigit , megnézek valami hülye filmet és a nap végén elmondhatom majd magamról, hogy: Igen, végre ! kellemesen átlustálkodtam a szabadnapomat, mert az erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!