Milyen napod volt?
Elég rossz.
Reggel kitakarítottam hörcsögöm helyét, aztán jött a fájdalom. Szerintem a petefészkem fájt, de kegyetlenül. Ezzel szenvedtem fél napig, lefeküdtem aludni, most ugyanott fáj csak hátul. De még mindig elviselhetőbb.
Holnap jól leszivatnak a suliba, 8 órám lesz, ráadásul fogorvoshoz is kell mennem, amitől elmondhatatlanul félek.
Mindezek ellenére köszönöm kérdésed.
Neked? (:
Nagyon rossz napom volt. A kutyám rosszul lett, persze nem volt semmi pénzem, elvittem zaciba az összes cuccom. Elvittem dokihoz, kapot szurit, kettőt is, egész éjjel figyelnem kell, és holnap megyünk vissza kontroll vizsgálatra. :-/ Remélem jobban lesz. Egész nap miatta agódtam.
És neked kérdező? Milyen napod volt?
édes kérdés :) jó dolog, hogy érdekel mások napja :)
nekem jó nap volt, csak ideges vagyok kicsit a holnap miatt, akkor lesz az első napom az egyetemen :)
Neked?
Tűrhető. Legalább 3 órán keresztül ültem a nyavalyás tétel fölött, ami egyébként csak 8 oldal. 3 óra alatt 2,5 oldalig jutottam és úgy érzem, ezt sem tudom stabilan. Pedig alapvetően nem sok a tétel, csak olyan bonyolultan van megfogalmazva, hogy az hihetetlen. Volt olyan mondat, amit 3x olvastam el, mire megértettem, hogy mit akar. Utána megcsináltam a krumplisalátát az ebédhez.
A kora délutánom nagyon jó volt, gofrit sütöttem és közben F1-et néztem. Mikor vége lett a futamnak kész lett a gofri, elpakoltam, majd leültem tanulni. Átnéztem még holnapra a másik tanulnivalót magyarból, meg a törit.
Végre rendet raktam a ruhás szekrényemben és leepiláltam a lábamat, most pedig lazítok egy kicsit:)
Köszönöm a kérdést, olyan jól esett leírni, milyen napom volt! Neked hogy telt a napod? :)
Ui.:mivel ilyen nehezen jegyzem meg a tételt, azt hiszem holnap délután sem fogok unatkozni, mivel több mint a fele hátra van ismét min. 3 óra tétel tanulás vár majd rám. Nem tudom mi van velem, máskor 2-2,5 óra alatt megtanulok másnapra mindent..
16/L
köszi, jól. Elé sokat aludtam.Mikor felkeltem,akkor megcsináltam a házit.Kutyusoztam,főztem.
Most meg azon agyalok,h mit találjak ki holnapra,mert nem akarok suliba menni,mert anyumék utaznak el és mennék velük...Hogyha nem jut eszembe semmit,akkor kénytelen leszek suliba menni :)
köszi a kérdés nekem hát unalmas napom volt olyan mint minden másik hétvége.reggel felkeltem 11 kor.mosakodtam ettem ittam stb..délben megebédeltem mentem számítógépezni. négy óra körül kitakarítottam a madaramat csőrikét.főztem darakását = tejbegríz :)
hát nem is tudom minden félét.Most pedig szintén itt ülök a nagy unalomba.Tanulin nem tanultam mert még nem kaptunk leckét :)hát nagyon unalmas ugyanolyan nap volt mint a többi :S és neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!