Hogyan tudnám feldolgozni ezt az eseményt? Nagyon szomorú vagyok
Figyelt kérdés
8.os vagyok és pár nap (45) és elballagok. Nekem ez nem öröm, sokkal inkább szomorúság, mert 8 évig egy olyan helyre jártam amit szerettem, és ahol mindenkivel jóba voltam, mind tanárokkal mind diáktársaimmal. Minden percet kihasználok mert ez a pár nap nagyon hamar el fog telni. Soha többé nem lehetek 8.os soha többé nem járhatok ide. Hogy dolgozzam ezt fel? Nekem ez szörnyü. ja és nemlány vagyok hanem fiu.2012. ápr. 8. 17:01
1/4 anonim válasza:
Hát, én is 8.os vagyok, és én is más suliba fogok járni. De tudom, h ott is lesznek barátaim, a régiekkel pedig tartom a kapcsolatot, talizgatunk.
14/l
2/4 anonim válasza:
Ne szomorú legyél, hanem inkább bolog!! Gondolj bel, hogy mennyire jó volt ez a 8 év. Sokkal rosszabb lehetett volna, ha ennyire fog hiányozni. Sajnos mind felnövünk. Csináld, amit eddig is csináltál. Használj ki minden percet. Ilyenkor már nem számítanak annyira a jegyek nem kell egész délután tanulnod. Legyél a barátaiddal. Én is nagyon szomorú voltam, amikor elballagtam, de beletörődtem és ebben főleg az segített, hogy a barátaimmal nem vágtuk el a szálakat, hanem mindig találkoztunk egy héten legalább egyszer.
3/4 anonim válasza:
Természetes, hogy szomorúan hagyod ott a régi iskolát. De az élet megy tovább, a mostani hetedikesek is szeretnének nyolcadikosok lenni. Te most tovább lépsz, új környezetbe kerülsz, új barátaid lesznek, ezáltal bővül az ismeretségi köröd. Ez egy nagyon klassz dolog. A régiekkel tarthatod a kapcsolatot. Sok ilyen váltás lesz az életedben, hiszen ez sem az első. Gondolj csak arra, mekkora váltás volt elsősként először belépni az iskola kapuján. Feldolgoztad? Igen. Nahát akkor, fel a fejjel!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
igazatokvan! köszönöm a válaszokat mindenkinek. :) megfogadom a tanácsokat.
2012. ápr. 9. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!