Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megcsal a pasim? Egy szomorú...

Megcsal a pasim? Egy szomorú lány.

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már vagy 4 hónapja ismerek... és már úgy érzem hogy mindent tudok róla.. a gatya méretét stb.. de még nem volt semmi köztünk.... a fiú mindig nagyon rendes velem. Az utóbbi időbe érzem hogy valami más,amikor este odabújok mellé érzem hogy valami bökdösi a derekam. Nem tudom mi lehet az. Már rákérdeztem de azt mondta hogy csak a mobilja az. De az a gáz hogy az a szutyok meg a konyhába csörög.... Most akkor ez azt jelenti hogy van még 1 mobilja?? és ha igen akkor lehet hogy azért titkolja mert valami más lánnyal beszélget rajta?? és mivan ha megcsal?? tudom h nem járunk de hát na.. féltékeny vagyok.. és mivan ha ha megbök egy másik lányt fészen... neee bele sem merek gondolni. Mit csináljak szerintetek???
2012. ápr. 3. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen,lehet,hogy megcsal.sajnos nem tudlak megvígasztalni,nem sok pasi van,aki hűséges.ez van.

30/F

2012. ápr. 3. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:
óhh te olyan megértő vagy,és figyelmes... bárcsak ismernélek :'(
2012. ápr. 3. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
xD Ó, édes Istenem, azok a régi szép idők, mikor 11 évesen én is ezen az agyi szinten voltam... ne aggódj csajszi, kinövöd!:D
2012. ápr. 9. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak még csak 10 éves vagyok!!!
2012. ápr. 18. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyelőre maradj a barbie-knál...
2012. ápr. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!