Imiike kérdése:
Bajban vagyok, nagy hülyeséget csináltam kérlek segítesetek?!
Figyelt kérdés
Nagy hülyeséget csináltam főképpen én már nem magamat sajnálom hanem hogy ha ez bebizonyosodik a családom fog én miattam szégyenkezni mit tegyek? Tegnap csináltam olyat amit nagyon megbántam de már nem lehet visszaforditani már kezdek depressziós lenni és megakarok halni, öngyilkosságra gondoltam, megmerném azt is tenni csak akkor is a családomat sajnálnám csak, Olyan dolog van a tulajdonomban ami nem az enyém és már tényleg megbántam nem buktam le meg semmi szemtanú, viszont nem tudom hogy mit csináljak???2012. ápr. 7. 12:58
11/12 A kérdező kommentje:
ennyit tudsz te roha dék magyar. a másikat fikázni...
2012. ápr. 7. 14:28
12/12 SecretGuard13 válasza:
Illegális dolog? Loptad vagy csak úgy elvetted? Ha gyanú nélkül vissza viszed a helyére és nincsen remélhetőleg kamera akkor nem lesz belőle semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!